JK

Ještě zbývá určit, jaké jsou normální polohy při sexu, normální oblečení, normální filmy v kině a normální hudba. Strkat rypák do záležitostí cizích lidí, to je přímo etalon normality!

KB

Tak s hudbou ani sexem vám příliš nepomohu. Ale normální film je dnes takový, kde v historickém fláku z prostředí Vikingů hraje hned přehršel Afrovikingů a v detektivce má celou kriminálku na povel handikapovaná lesba.

FF

Zdravím, pane Karle. Mám rád ve věcech pořádek, mohl byste proto ještě, prosím, upřesnit, zda jste (v případě zahradního plotu) drátěný, s podezdívkou, či klasicky pouze s plaňkami? Děkuji.

KB

Jsem rád, že se na to ptáte. Tedy hodně záleží na tom, jak se zrovna vyspím, ale jedno upřesnění je přesto na stole: Jako plot jsem takový, co má pokud možno nejnižší (nejlépe nulovou) uhlíkovou stopu. Jinak bych se jako plot nemohl cítit dostatečně komfortně.

EH

Ať se každý identifikuje, jak chce, ale nechá ostatní žít. Není povinnost tleskat lidem, kteří měli tu smůlu a narodili se nespokojení sami s sebou.

Žádná operace nevyléčí psychiatrický problém. Stejně jako nefunguje násilné předělávání společnosti.

KB

Nějak mi přijde víc demokratičtější, že nejsem nucen kupovat nebo číst to, co nechci (nebo mne to irituje až uráží) než aby se zákazy či vnucováním (zákony, indoktrinací) okolní svět musel přizpůsobit vnímání, které mám já a tedy jim jejich volbu upíral a nahrazoval jedinou správnou volbou: tou mou

  • Počet článků 78
  • Celková karma 27,48
  • Průměrná čtenost 1238x
Jsem obyčejný chlap. Milovník zvířat i dobrého jídla. Občas zůstávám v údivu nad tím, co přináší život, občas mne náš svět vytáčí. Tak bych se rád podělil.

Seznam rubrik