MR

Bude se psát rok 2089, bude zde v dospělém věku 6. generace vyrostlá po roce 1989, část této populace bude mít solitérní život a hledat, jak jej naplnit, či událost v životě je postaví do nové životní cesty, a otevře se jim další životní fáze vývoje, jak se vypořádat s globálním světem, světem informací, životem, plavat a neutopit se v tom. Skomírající esoterický web, různé blogy, najednou ožijí sdělováním, o egu, bohu, různých entitách, esoterických vědách, a tato generace přidá zase několik knih do knihoven o svých objevech, či spíše aktualizacích.

Nakonec se vším tím skončí na hřbitově, aniž by to nějak změnilo svět.

Bude se psát rok 2289, bude zde snad x-tá generace, která pochopí zákony tvorby vědomí, jeho fáze, jejíž mozek už nebude duálním vidění, muž vnímání na blízko, levá hemisféra, žena vnímání na dálku, pravá hemisféra, ale bude se formovat tak jak už dávno zrak a sluch, společně, a tím pádem začne vnímat dějový, kontinuální časoprostor a získá další inteligence. Získá Nadvědomí.

Zde v kontinuálním časoprostorovém vnímání, uvidí tento generační kolotoč tvorby lidských vědomí, nikdo se zde nerodí s vědomím v dospělosti, ale podle určité posloupnosti, si jej tak jako sourozenci v jeho generaci a generace do minulosti vytvoří, a to tak že vytvoří společné průsečíky, řeč, psaní, sociální a další vazby, svoji lidskou generační společnost ... .

Fázi po fázi, a právě vnímání této fázové posloupnosti, jež vytváří určité archetypy osobnosti, jejich filtrování reality, vnímání a citu pro hodnoty, řád, hodnoty, potřeby, slovník ... . Zde pozná stabilní celoživotní vědomí – či archetypu u lidí, jež se zde stále dokola v každé generaci opakují, což je pak zdroj toho proč se zde historie stále opakuje dokola a k tomu jaký vliv na to mají mozkové hemisféry, jež vlastně vytváří pohlaví a jejich realitu. Pochopí zdroj toho všeho, cestu, pozná jeho program, architekturu, jež zajišťuje historickou lidskou existenci z pokolení na pokolení ... mozek – Matrix, odpojí se ... .

Foto

Vidím že pouze píšete a nereagujete na komentáře. Předkládáte tedy své pravdy bez ochoty o nich diskutovat, takže nemá cenu to číst.

Foto

Zdá se být jednoznačné, že v životě strádáte a nevíte kudy kam.

  • Počet článků 312
  • Celková karma 3,61
  • Průměrná čtenost 108x
Myslím, že jsem člověk, který se dívá kolem sebe a vidí věci jinýma očima než se snaží představovat média. Která neplní svou funkci tím, že si nevšímají kvality, která je všudy přítomná, místo toho jim jde o krátkodobý zisk, který plodí nekvalitu.

Seznam rubrik