DR

O tom něco vím, takže Vám dávám za pravdu. Je to bohužel boj s větrnými mlýny a to nejen v přírodě, ale i v těch městech.

Tam, i kdyby jste nasázel odpadkový koš na každých deset metrů, tak to většinou stejně nepomůže. Proto jsem naprosto skeptický v tom, že by s tím ta města něco mohla udělat.

RJ

Pěkně napsáno, snad zbývá jen dodat, že abychom nemuseli donekonečna uklízet, snažíme se o osvětu a k tomu jsme vyvinuli web a aplikaci http://www.KAMsNIM.cz (aby všichni věděli...:-) A na letošek máme v plánu kampaň zaměřenou na obce a města, aby se začala aplikace více používat... Radek z Ukliďme Česko

PK

V poslední době jsem si povšiml zajímavého trendu v Praze (snad ne všude) - asi ve snaze ušetřit odpadkové koše mizejí. Tam, kde byly dva koše před vstupem do metra s možností házet tam vajgly najednou nejsou, kde byly na peróně 3 koše, je jen jeden, nebo žádný. A kde jsou, jsou často přeplněné. Tím nikoho neomlouvám, ale pokud nejsou vytvořeny vhodné podmínky, nelze se příliš divit, že je někde bordel.

  • Počet článků 15
  • Celková karma 9,34
  • Průměrná čtenost 241x
Jsem obyčejný chlápek ze středních Čech, který se zajímá o dění kolem sebe a občas by chtěl něco málo napsat. Třeba se to bude někomu líbit, třeba ne. Ale hlavně že mě to bude bavit.

Seznam rubrik