JK

Ať ono je to jak chce, v jednom mám naprosto jasno... Paroubka do jakékoliv vládní funkce nikdy, nikdy, nikdy...!

MV

Kde je současný český premiér a kde je jeden z nejzamindrakovatejsich? Ten první ve Washingtonu, vy u Rajchla... Ti je ten zásadní rozdíl.

Foto

Pokud p. Paroubek projevuje nespokojenost a dští síru, pak je vše v pořádku. Díky za článek .

JH
JZ

Neumětel a politická mrtvola Paroubek jenom závidí. To chápu. Na druhé straně je užitečný. Už Lenin o takových říkal, že jsou užiteční, však vy víte.

LP

Pane Zieglere, vy nesouhlasíte, aby se reagovalo k obsahu blogu a myslíte si, že pan Paroubek je pan Paroubec ?

MK

Závist bývalého profesionálního aparátčíka, který nikdy do Bílého domu pozván nebyl.

ZV

Pan paroubče vy už se snažit nemusíte,vás ocení pouze soudružka konečná a několik komsomolců. A věřte,že ani Babišovi nestojíte za povšimnutí.

ZV

Je velmi zajímavé,že pan Ciz odmítá diskutovat s osobami bez profilové fotografie,ale nevadí mu to při mínusování. Asi změna zásad na jeho straně.

LU

Drahá cesta?

Asi ste zamrzol v 90-tych rokoch minulého tisícročia.

Svet sa zmenil, v dnešnej nepredvídateľnej dobe sa snaží aj ten najchudobnejší štát kupovať najvyspelejšiu vojenskú techniku a vybavenie, cena už dávno nie je na prvom mieste.

Slovenskému ministrovi, ktorý minulý mesiac navštívil spoločnosti Lockheed Martin kvôli prevzatiu stíhačiek, a návštevu Pentagonu, kde sa stretol s ministrom USA Austinom, za účelom nákupu obranného systému Patriot.

Kaliňák potvrdil odhodlanie Slovenska pokračovať v modernizačnom úsilí a v bilaterálnej spolupráci medzi armádami oboch krajín.

Pretože Slovensko svoju vzdušnú obranu darovalo Ukrajine, potrebuje urýchlene nakúpiť novú.

Nakoniec dal minister prednosť nákupu izraelského systémy Barak, ktorý je porovnateľný s Patriotom, nerozhodovala cena, ale doba dodania.

Na Patriot by sme si museli počkať 5 rokov, Izrael nám dodá protivzdušnú obranu Barak do 2. rokov.

SB

Samozřejmě že by nikdo nikomu neměl vyčítat to, co člověk nemůže ovlivnit a co samo o sobě nemá vliv na jeho činy nebo postoje, ale přijde mi až symbolicky příznačné to, že se pan Paroubek narodil 21. srpna.

Samozřejmě mi je jasné, že za to za prvé nikdo nemůže a za druhé že mezi lidmi narozenými v tento tragický den je stejné procento slušných a neslušných jakom mezi lidmi narozenými v kterýkoli jiný den v roce, ale té myšlence, byť samo o sobě nesmyslné, jsem se neubránil.

Kamaráde Bohumíre, jestli tohle čteš, tak se ti omlouvám. U tvých narozenin mě ani nenapdane dávat do souvislosti 21. srpen tvého roku narození a 21. srpen 1968. V tvém případě nikoli, avšak v případě pana Paroubka ano.

Foto

Tak přemýšlím, komu může vadit, že našeho premiéra vřele přijal prezident nejmocnější země světa a našeho spojence, Joe Biden. Prezident země, která již dvakrát zachránila Evropu z maléru, na který si zadělala a zachraňuje ji potřetí a napadají mě jenom dvě skupiny lidí. Ti kterým se stýská po komunistické diktatuře a proruští kolaboranti. Z velké části titíž.

DR

Geniální úvaha. Vás je tu fakt škoda.

  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,65
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik