Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak pane autore, já Vám toho Milla vysvětlím, protože jste to evidentně Vy, kdo tu větu nechápe. On byl toho názoru, že tato věta se má aplikovat už ve chvíli, kdy se ze soukromého majetku dělá veřejný prostor, a ne ve chvíli, kdy nekuřák fňuká, že musí čuchat cigarety. Tak snad to pochopíte.

0 0
možnosti

P78a73v45e20l 95M96a59š20e96k

30. 11. 2021 19:27

Prostě jste fašoun. Bohužel. Docela by mě zajímalo - a možná i vás - kde máte hranici toho, k čemu byste byl ochoten lidi nutit a co už je pro vás za hranicí lidskosti.

Fakt vám připadá v pořádku nutit pod sankcí lidi do očkování, když se bojí jeho následků? Matky, které se bojí, že zemřou svým dětem? Mladé lidi, kteří se bojí, že si na celý život zničí imunitu a zemřou zbytečně v 60 na vir, vůči kterému by si teď mohli bezpečně vytvořit imunitu? Že budou mít následky po zánětech osrdečníku? A je úplně jedno, jestli je to šance 1:1000 nebo 1:1 000 000. Prostě se bojí reálného rizika.

3 0
možnosti

Výborně, krásná ukázka dobré argumentace podložené nezvratnou logikou. Takové příspěvky kolují mezi lidmi a mnoho z nich v záplavě dalších informací argumenty přebere na nepřemýšlí. Ovšem má to háček, že pane Mašek. Je to jen polovičatá logika, spíše čtvrtinová a možná ani to ne.

Když využíváte strach ze smrti a posvátného spojení matky a dítěte, bylo by vhodné doplnit ty šance o možnost nakažení, komplikací a úmrtí na virus s porovnáním očkovaní a neočkovaní. Je úplně jedno jak to spočítáte, neočkovaní mají šanci umřít na virus neporovnatelně více než na očkování. Takže kdo je vlastně vůči rodině a dětem zodpovědnější? Nevím tedy kolik lidí dostalo po očkování zánět osrdečníku, vy asi to víte, ale podařilo se ty tisíce obětí nějak záhadně utajit. I očkovaný člověk může být nakažen virem a získat imunitu, jen je to s výrazně jiným průběhem onemocnění a tedy i zátěží organismu a snad i ten osrdečník očkovanému poděkuje.

Taková je celá pravda, ne jen ta vaše půlka, čtvrtka, nožná i méně.

0 0
možnosti
Foto

Máme svobodu cestování, ale s oslavou svobody projevu bych to nepřeháněl.

1 0
možnosti
Foto

Ano, jenže Vás nikam nepustí. ;-D

1 0
možnosti

J28i60ř17í 97H59o70u44f36e84k

30. 11. 2021 13:12

I k tomuto článku se pane Vrchovský hodí něco ze Švejka :

"Život lidský je tak složitý, že život člověka je proti tomu úplný hadr."

1 1
možnosti

Čí chleba chceš jíst, toho píseň začni zpívat.

0 0
možnosti
Foto

Copak, on měl pan Mill nějakou pekárnu? To si ho pletete s Babišem a jeho Penamem. ;-D

0 0
možnosti

Pan autor si vykládá citát jednostranně, jenže on platí oboustranně. Jestli je očkování dobrovolné, je svobodou rozhodnutí se naočkovat a zrovna tak se neočkovat. Autor se svým blogem vlamuje do svobody neočkovaných a ohání se odpovědností, jež má být ospravedlněním jeho názoru.

Dobrovolnost nesmí být ničím podmiňována, jinak to dobrovolnost není!

4 1
možnosti

Ano, jsou jiste veci, ktere se maji, ci primo musi respektovat. Na semaforu sice dobrovolne muzete na cervenou zustat stat a nic se vam nestane, nebo pokracovat v chuzi ci jizde a riskovat pripadne smrtelne zraneni. A s tim ockovanim to mate zrovna tak.

1 2
možnosti

Pane autore,

je evidentní, že jste podstatu citátu J. S. Milla vůbec nepochopil, tak jako ji nepochopili všichni ti, kteří se citátem ohánějí. Citát je dnes účelově zneužíván a jeho autor, kdyby slyšel, jak jej vykládáte, by se musel otáčet v hrobě.Rv

3 2
možnosti
Foto

Byl byste tedy tak laskav, a vysvětlil nám, jak máme Millův citát správně chápat? Samozřejmě s nějakým odborným posudkem, který potvrzuje, že pouze Váše chápání citátu je to správné?

1 1
možnosti
Foto

J24i35ř70í 68K36i43n21d11l

30. 11. 2021 11:52

Tady se absolutizovala jedna nemoc a za nemocného se bere každý, kdo má pozitivní test. Diagnóza nemoci se standardně stanovuje na základě klinických obtíží, klinického obrazu plus pomocných laboratorních vyšetření. Tady se na základě jednoho pomocného laboratorního vyšetření stanovuje diagnóza nemoci. To je proti veškerým zásadám medicíny, stalo se z toho politikum. Kdyby se takto testovali lidi na pneumoviry, tak by se ukázalo, že jich tady bylo mnohem více než covidu. Hlavně to postihuje i děti v předškolním věku," uvedl Jan Pirk

1 0
možnosti
Foto

Lidské tělo stále obsahuje malé množství různých "nezdravých" bakterií, např. streptokoky. Imunitní systém je udržuje na neškodném množství. Při oslabení, např. při prochladnutí, se tato rovnováha poruší a už tu máte nějaký ten zánět nosohltanu či průdušek. Totéž u rhinovirů (co způsobují rýmu).

2 0
možnosti
Foto

Já jsem pro povinné očkování proti covidu. Jen mi není jasné, jak k tomu ty fanatické odpírače přinutit. To k nim má přijít policie do bytu, násilím je odvézt do zdravotnického zařízení a tam jim bude píchnuta injekce?

1 0
možnosti

Neočkovaní jsou bezohlednými sobci, říká bratr nemocného herce Etzlera.

1 0
možnosti

J13i84ř18í 14H70o24u96f54e93k

30. 11. 2021 10:46

Tak takhle jednoduché to určitě není.:-/Rv

0 0
možnosti
Foto

A jak to tedy je?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS