Foto

Tak to budeme muset hodně přemýšlet....ale předem vylučuji pana Havlíčka. Ten nelže, ten jen mění názor....

Foto

Možná by nám pan Flaška mohl sdělit, na čem konkretne se koalice s opozicí vlastně dohodli, a co tedy nebylo součástí té dohody.

Pak by nám snad i vysvětlil, kdo vlastně lže. Z toho jeho článku to vypadá, že nevime vlastne nic.

Foto

No, vy určitě nevíte nic. Nebo jste zapomněl, že s důchody udělal Babiš se Schillerovou během své vlády akorát to, že je mimořádně a zbytečně zvýšil jenom proto, aby si před volbami koupil hlasy důchodců. To bylo vše. Zato nyní vědí, jak by se to mělo dělat.

VF

Oni nám to kolegové, co tu reprezentují ANO, brzo náležitě vysvětlí... Jmenovat, myslím, nemusím.

Foto

Havlíček je mluvící hlava sypoucí jednu floskuli za druhou. Schillerová se na svůj názor bude muset optat Babiše. Je zřejmé, že reforma je nezbytná. Je nutné vyprofilovat alespoň základní obrysy a udělat z nich volební téma, jinak se tomu bude každý vyhýbat.

Vašek

RK

Nově jmenovaný premiér Andrej Babiš (ANO) považuje za jednu z hlavních priorit své vlády pokus reformovat důchody. Případné změny by však mohl prosadit až od roku 2019, připomněl v Událostech, komentářích.

„Hlavně chceme vyřešit důchody. Dvacet pět let mluvíme o důchodové reformě, takže to bychom určitě chtěli zkusit. Hlavně chceme oddělit důchody od rozpočtu,“ řekl v Událostech, komentářích čerstvě jmenovaný premiér Andrej Babiš (ANO). Receptem je podle něj zřízení samostatného účtu.

Andy slíbil a nesplnil! otočil o 180 stupňů! Chtěl korespondenční volbu, nesplnil a také otočil o 180 stupňů! Nevěřím mu ani slovo! Je stejný lhář jako opakovaně soudy usvědčený Milošek!

HH

Pan Flaška si asi přečetl jen titulek a hned má jasno.

RK

Lže Dlužena a to opakovaně. Zde je důkaz:

Se zvyšováním důchodového věku souhlasí ministryně financí. Současná situace je podle ní neudržitelná. "Zpráva ministerstva práce o stavu důchodového systému mluví o zvýšení důchodového věku u čtyřicátníků a mladších. I toto jednoduché opatření by mělo zásadní pozitivní vliv na udržitelnost systému," prohlásila Alena Schillerová (za ANO) v rozhovoru pro MF DNES.

RK

Rudíku, to je citace vaší Dluženy. Co se ti na tom nelíbí?

PZ

Opět ukázka manipulace s voliči ANO. Vládli jsme 8 let, ale nemáme data... Demografie se jistě za 2 roky vlády koalice tak radikálně?

LH

Pan Jurečka a KDU tam s nimi byla 4 roky😋👎

PZ

Slušný útok na paměť voličů ANO je návrh zavedení II. pilíře, ale ten si budou budoucí důchodci muset platit sami vedle pilíře I, ale nyní jim to stát ochrání. Jen připomenu, že původní, ANO vládou zrušený II. pilíř, byl financován vyvedením 2% z pilíře I. do druhého a toto bylo nahrazeno zvýšením DPH. AB zrušil pilíř II, ale DPH si nechal, jinými slovy po 10 ti letech Vás nutí platit víc za stejné???

KK

Koukám, že jste Andymu přišil i zrušení II. pilíře, ale jeho vláda to opravdu nebyla.

Pochopitelně, že lžou jako když tiskne. Ke konci minulého roku všichni tři (Babiš, Havlíček, Schillerová) unisono tvrdili, že Fiala národu lže, když slibuje, že příští rok bude levnější elektřina. A ejhle, ona je opravdu levnější a dost výrazně. Takže jestli někdo lhal, byli to představitelé ANOdluhům. Divím se, že to vládní koalice pořádně nevyužije a neomlátí jim to o hlavu.

ZH

Ono by to stejně bylo mlácení prázdné slámy. Níže se bavím s Liborem Hladíkem o tom, co je to lež. A stejně pořád nechápe. Podle něj prostě Fiala lže a hotovo, není schopen pochopit, jak vypadá skutečná lež.

  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,23
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.