PS

Rád bych věřil, že chtějí jen hlupáky. Stejně jak trvale od roku 1979 naše vlády nařizují našim občanům, že musí ve dvě hodiny ráno posunout čas o hodinu vpřed. A jen naivní hlupáci věří, že se tím dosahují úspory el.enrgie. Ještě dnes věří někteří.

Foto

Jen doplňuji o dobrou zprávu, že už se přihlásilo nakladatelství, které je ochotno od Albatrosu odkoupit autorská práva a knihu vydat.

PB

..... áááá,- tak vono to nebude tak horký,- ty progresivně rozpolcený, sněhový vločky na tu "světskou reinkarnaci" stěží seženou love,- normální rodič to cálovat nebude a oni sami (TO, ONO) do rachoty nechodí!,- ...... a kdyby sa náhodou přeci jen urodilo, tak to vypakujete z baráku ať sa to postará samo,- nevidím v tem problém!

JK

Minule Jakl žvanil do byznysu leteckým dopravcům, teď zase nakladatelstvím. Což samozřejmě dělat může, jen chci konstatovat, že stupeň degenerace už u něj postoupil do té míry, že už dávno neví, co to svoboda podnikání znamená. Takže, aby bylo jasno, znamená to dělat věci tak, že si o nich Ústřední výbor Komunistické strany Československa nebo Ústřední komitét kapitalismu Institutu Václava Klause můžou myslet naprosto cokoliv, protože je to úplně jedno.

JB

No vidíte, já jsem u čtení docela pobavil. Přišlo mi to vtipné, příjemné a takové.... nekonfrontační. Na rozdíl od nenávistných, hloupých, arogantních a agresivních výlevů některých diskutérů.

  • Počet článků 446
  • Celková karma 36,10
  • Průměrná čtenost 4053x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik