Foto

Inu, blíží se nějaké volby a pan Hannig v nich musí opět kandidovat jako vždy.

RK

Po dvacáté deváté?

je to hotovej nezmar, jako nějakej Boušek z Libně. Vosumnáctkrát za večer ho vyhodili od ,Exnerů’, a vždycky se jim tam vrátil, že tam zapomněl fajfku. Lez jim tam voknem, dveřma, z kuchyně, přes zeď do lokálu, přes sklep do výčepu a byl by se spustil snad komínem, kdyby ho byli hasiči nesundali se střechy. Takovej byl vytrvalej, že by se moh stát ministrem nebo poslancem. Udělali pro něj, co mohli.“

DR

"Shodou okolností jsem se díval na celou debatu Víta Rakušana ve Vyškově..."

Tak to máte můj velký obdiv, to bych nedal. Přeji hezké velikonoce.

TC

Geniální matematik musí nutně pocházet z rodiny geniálního hudebníka a politika. Jak je možné, že tato osoba nebyla zvolena zastupitelem či prezidentem ? Naši občané nevědí o co přišli !

PS

Nezdar není hanbou, hanbou je strach z pokusu. Každý občan může založit politickou stranu či hnutí a ne kritizovat ostatní. I když - u nás jako první na světě se polit. strany budou rušit. Ví se to od vizionáře, kterému se předpovědi naplňují. A má to logiku, polit. strany jsou příčinou zla, neumějí řídit toky peněz, nedosazují do funkcí lidi, kteří splní předvolební sliby. Mýlím se v čem?

Foto

J51o32s34e43f 62B37á36r33t49a

28. 3. 2024 19:49

Tak, štafetu debat přebírají Danusche a Farský. To aby vozili sebou celý komparz.

Foto

Zkusím příspěvek mimo téma...Přeju fajn Velikonoce všem.

PS

Též mimo téma - potvrzuji nadpis v souvislosti s pootáčením hodin v neděli 31.3.2024 ve dvě hodiny ráno. Jak nám všem nařizuje vládní nařízení a tak nejsem si jistý, zda jej všichni dodržují podle jeho textu:

V těchto dnech o druhé hodině středoevropského času se posunou hodiny na třetí hodinu letního času. JARO.

V těchto dnech o třetí hodině letního času se posunou hodiny na druhou hodinu středoevropského času. PODZIM.

A zkuste se tímto řídit a ve dvě resp. ve tři hodiny ráno vstát a posouvat a posouvat. Platí pro všech 10 milionů občanů ČR a v našich krajinách od roku 1979 nepřetržitě! Kam jsme se to posunuli...?

MB

Karma

Klidné prožití svátků Velikonočních přeji!

Foto

Petr Hannig,věčný kandidát na/za ... vhodné doplňte.

Foto

Normální člověk po takové High Society toužit nemůže.

Foto

P42e58t54r 85H20a59n49n28i24g

29. 3. 2024 17:22

Malí lidé mají malé myšlenky a nedokážou se od nich oprostit. Takže pánové Matuška, Kraus a Kněžínek omílají stále to stejné. Na to, abych někam kandidoval, jsem si vydělal za svého úspěšného muzikantského života v minulosti dost. Nepobírám ze státního rozpočtu žádné peníze, jako ti, kterým fandíte. A spolu s Pavel Bobkem si rád zazpívám píseň : "I cesta je cíl". Ale nevím, zda-li to tito tři pánové vůbec pochopí.

Foto

Lidé mají různé koníčky. Koníčkem Petra Hanniga je kandidovat ve všech volbách, které přijdou. A pokud vím, zatím ještě nikdy neuspěl. Jistě, je to zcela neškodné, ale zdá se mi to být poněkud úsměvné.

  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik