Na migraci, Green dealu, energetické politice a celé současné ideologii EU, tato ukazuje svoji neschopnost, ubohost, snahu zvyšovat nesvobodu, cenzuru nepohodlných názorů a útisk Evropanů.

Jinými slovy, EU se fašizuje a doufám, že se obyvatelstvo Evropy co nejdříve probudí a alespoň v eurovolbách ukáže evropským potentátům, že to, co dělají, není politika pro obyčejné lidi a po zásluze je z jejich zaprděných židliček vymete.

LP

Každé další unijní opatření vždy znamenalo pouze více a více zbytečných migrantů.

LB

Pane Bartošku,

Evropa se od roku 2016 opravdu posunula vpřed, přijala neskutečný počet migrantů bez jakýchkoli objektivních nároků na poskytnutí ochrany a azylu, odmítla chránit své hranice národní i společnou hranici, kdy Frontex je pro migranty zdarma taxislužbou do EU. Migranti převážně z arabsko-muslimského kulturního okruhu se stali pro západní Evropu neřešitelným sociálním a populačním problémem. Západní Evropa na to reagovala ostrakizací kritiků daného stavu, média téměř jednotně zavedla výběrovou cenzuru nepohodlných názorů. Tyto rádoby "lidskoprávní propagandou" vymyté mozky západoevropanů od začátku migrační krize vytrvale tlačí na východ Evropy, aby učinila totéž, co oni, tedy pomalou a bolestivou kulturní, sociální a ekonomickou sebevraždu. Byla to tato vláda, která pro migrační pakt hlasovala a zradila tak celou naši zemi, když souhlasila s vydíráním "buď přijmete migranty, nebo budete platit". Samozřejmě, že tato vláda také věděla, že ty západoevropské země budou migrační pakt chtít nadále zpřísňovat tlakem na "relokaci" migrantů. Poslední zdržení se hlasování je od vlády více než trapné, je to výsměchem a drzým plivnutím do tváře občana, stejně jako celá předchozí migrační politika této vlády.

Foto

Je úsměvné, že máte k migračnímu paktu výhrady, ale že by ho vaše vláda zablokovala, tak to ne. Holt, blíží se volby a tak mnoho těch, kteří zvedali ruce pro něco, co dnes moc nefrčí obrací, ale ne všichni lidé ztrácí paměť.

LH

Však jste se taky plácali, jaký jste borci - jak jste tu migraci s Vítkem pořešili

LC

Je to stejné jako s Eurounijní ústavou. Neprošla, tak v Bruseli vymysleli Lisabonskou smlouvu. Je to stejné, jen se to jinak jmenuje. Tam, kde si povolili o tom udělat referendom, tak si ho museli zopakovat. Kvóty neprošly, tak vymysleli Migrační pakt. Je to stejné, kvóty tam jsou, jen se jim neříká kvóty.

  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,92
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik