MB

O 19 hodin později se objevil blog v reakci na tenhle. Samozřejmě bez diskuze, ale protože bych asi vybouchla, kdybych to nenapsala nahlas: Je to trapnej ubožák.

Omlouvám se všem, kterých se snad dotklo moje neslušné vyjadřování, ale výše zmíněný autor mi nedovolil, abych ho osobně poslala k šípku.

PK

Nemyslím, že vám za to vybouchnutí stojí. Mě to přišlo směšné. :-)

VF

Tak se mi splnil sen - pan učitel mne konečně jmenoval členem uličního výboru. Já o členství usiloval od roku 1989, ale jeho členové mne mezi sebe nechtěli. Pomohla až protekce pana učitele, který má prsty všude. Jak on to jen dělá...

Mockrát mu děkuji. Poděkoval bych mu pod jeho článkem, ale někteří učitelé bývají roztržití, tak asi zapomněl otevřít diskuzi.

MB

Jsou i jiní autoři, kterým se nedá napsat. Já si třeba včera přečetla, že bych neměla mít právo diskutovat, když nepíšu svoje blogy. Jsem žena v domácnosti, vážně chcete číst, že jsem včera vyprala všechny polštáře na program pro alergiky a že k večeři bylo jehněčí na medu?

PK

Teď jsem se opravdu od srdce zasmál. Ten člověk to opravdu nemůže překousnout. O přestávce hokeje jsem projel co je nového a už přichází reakce na reakci reakce. :-)

Samozřejmě tradičně bez diskuze, ale o to údernější nadpis. No, nevypadá to, že by autor byl až tak nad věcí, jak se nás snaží dokola přesvědčovat. Nyní ten váš příspěvek, získává ještě více na smyslu. :-)

PK

aneb, tomu Trčálkovi tu titulku neodpustím. To by bylo, aby mě konečně redakce nevylosovala na první místo. :-)

Foto

A kdo za to může, Karle? Kdo vás nutil psát tolik a tak čtivě? Položte si ruku na srdce: za svoje problémy můžete především vy sám.

RK

Moc bych se přimlouval za to, aby Josef dostal prostor pro své psaní za věrné služby v podnikovém zpravodaji Agrofertu. Mohl by mít svůj humorný sloupek třeba hned vedle rubriky krimi, aby mohl odlehčit téma pronášení řízků v kalhotkách řeznic z masokombinátu, aby nebyli zaměstnanci frustrovaní. Mimochodem, je pro mě velkou ctí ležet králi všech trollů v žaludku. 😉😁. Karle, je to dokonalé

Foto

A nejhorší je, Karle, že když jste ve výběru, tak vám to snižuje karmu. Alespoň paní učitelka to tak má.

Foto

Píšete mi opět z duše. Pokaždé, když se objevím na titulce, se ve mně ambivalentně pere euforie z toho, že na mě maminka může konečně být patřičně hrdá, s tím, že jsem za poslední 3 roky na titulce častěji než pan Nožička.

MV

Je to nefér. O tom žádná. Hlídači karmy a času stráveném na titulce, respektive jeden z nich především, totiž nikdy nespí.

VF

Karle, s takovou nás nakonec z té titulky vytlačíte všechny a bude tam vždy jen pět Trčálků.

JH

J13a79n 32H70r57u44š15k35a

26. 3. 2024 9:32

Bože, to jí nedělejte...tady už jde o zdraví...

Foto

Když jinak nemůže, tak impotenci svou si svou ,,plodností tvůrčí" pomůže

  • Počet článků 2951
  • Celková karma 25,05
  • Průměrná čtenost 866x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik