MK

Moc nerozumím paní Valíkové Šubové, která chce povolit diskusi pouze aktivním blogerům.

Za mě je to stejný nesmysl, jako kdyby směli číst noviny pouze novináři nebo volit ve volbách pouze ti, kdož v nich kandidují.

Totální nesmysl.

JN

V tomhle s paní Valíkovou také nesouhlasím. Nicméně stejně nesmyslné mi přijde i to, pokud někteří čtenáři chtějí zakazovat diskutování těm blogerům, kteří pod ne každým svým článkem diskuse otvírají, případně žádají, aby jejich články nebyly dávány do výběru apod.

Foto

Dobrý den, milé kolegyně a kolegové. Omluvte mě, ale ráda bych připojila pár slov k názorům, které v rozpravě o kousek níž bouřlivě proběhly ohledně rozhodování administrátorů, koho uvést mezi VIP blogery a podobně. Já vám nevím, možná mám nízké sebevědomí, možná nedostatek dravosti, ale určitě jsem spíše spokojená realistka. Třeba v mém případě to, že nepatřím mezi VIP blogery, podle mě znamená jen to, že zatím nesplňuji potřebná kritéria. A určitě jimi není hlasování o Blogera roku, protože tady bych měla vystaráno. Třeba za rok 2019 jsem byla třetí (bronzová) blogerka, a za rok 2020 dokonce druhá hned za M. Šichtařovou, vloni na třetím místě jako Vypravěč roku. Ale je možné, že nesplňuji třeba potřebnou četnost blogů, protože ze zdravotních důvodů se občas na nějaký čas odmlčím úplně, jindy se rozepíšu a posílám blogy jeden za druhým... Možná pro tento status nevyhovují ani témata, kterými se zabývám nebo způsob mého psaní. Chci tím vším říct jen tolik, že vždycky hledám důvod především u sebe a ani na moment jsem si – na mou duši - nikdy nemyslela, že by mi někdo z adminů chtěl uškodit. Když se zadaří a jsem na titulce (jupííí) nebo v „zaujálech“, mám fakt velkou radost. Pokud ne, i tak s chutí sleduji, kolik čtenářů si k mému blogu našlo cestu, co mi vzkazují v diskusi a podobně.

A stejně upřímně jsem přesvědčena, že pro většinu z nás blogerek a blogerů je potěšením hlavně to, že máme kde publikovat, že můžeme komunikovat se čtenáři i s blogerskými kolegy a podobně. Tak všem nám psavcům přeji hlavně hodně dobrých nápadů a chuti do psaní. A nám, kdo nejsme tak počítačově zdatní, přeji zdravé nadšení naučit se nové způsoby publikování, které brzy nastartují.

Foto

Ahoj Zdeňko, s VIP se netrap, já taky nejsem, ale dá se s tím snadno žít

MB

"Vždyť někteří blogeři tu psali kus historie!" a vrchnost se některým z těchto kusů historie odměnila smazáním :D

Foto

Nejde mi do hlavy, jak mohli vyhodit třeba pana Stejskala.

Foto

Tak to je můj konecmým vrcholným uměním na pc bylo vytvoření fotoblogu, což jsem se dlouho učil. Nebude nějaké školení pro nepřizpůsobivé blogery? Vezmu flašku, přijedu a uděláme si hezkej dne, během kterého mě to naučíte.

Foto

Hele, Jaromíre, neboj, to se poddá.

Foto

Ufff... projela jsem diskuzi a teeeda... některé diskutérky jsou neúnavné těším se na novou podobu blogu, třeba mě to poňoukne k vyšší blogerské produkci, která mi poslední dobou malinko hapruje.

JN

Měl bych na administraci několik dotazů:

1) V textu článku není uvedeno, odkdy bude nový systém blogů uveden do provozu.

2) Když jde o tak zásadní změnu, proč není tento administrační blog poutaný na titulku? Je to snad pro to, aby tam vydržel ještě nějaký čas sobotní blog pana Trčálka?

3) Dle ukázek designu nové podoby blogů je patrné, že v poutání svých článků budou mít dost velkou výhodu VIP blogeři. Na základě čeho se vlastně vybírají členové této "privilegované" skupiny?

PD

P18e46t86r 83D61r74a88p38a82l

25. 3. 2024 10:23

Blogerum by měla být zakázána možnost mazat prispevky...když diskuzi povolí, tak se vším všudy. Pokud je prisvevek nevhodný, ať ho smaze z vyšší moci admin.

Foto

Souhlas, měla by jim být znemožňěna i možnost zakázat diskusi. Případně článek bez diskuse nedávat do výběrů.

RC

Mohl bych se vší svojí skromnosti požádat o vrácení p.Lubomíra Stejskala na hlavní blogovou stránku prosím?

Foto

Tak držím palce adminům i nám psavcům, ať to funguje, ať to letí, ať to sviští a hlavně, ať se to všem líbí.

Foto

Jsem sice jen občasný diskutér, ale řazení na titulku, doporučuju atd mě nějak hlava nebere. Mě se blogy řadí od nejnovějších a tím to pro mě končí. A to jestli je někdo VIP je mi taky úpně volné. Myslím, že to takto má víc lidí než já.

  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.