Foto

Karma jako vždy.

Zde krátký střízlivý, objektivní článek k věci, bez hysterie, manipulace atd.:

https://denik.to/zapad-putinovi-pomohl-upevnit-moc-a-ted-se-zlobi-ze-vyhral-volby/

PB

..... tak vona je Kačena dost divoká, doma bych to nechcel, ale že by sa to děcko pirátský muselo hned rozbrečet a zdrhnout(?),- to snad néééé! ...... jak by potem taková vynervovaná troska chcela válčit?,- to mi teda řeknite!

MV

rozbrecet ne, spis zvednout zaludek a to potom radsi slusnej clovek poodejde, aby lidi kolem nepozvracel

Foto

No jo..

Kateřina Konečná prý vstoupila do KSČ, protože v té době už byla tato strana neškodná. Petr Pavel vystoupil z KSČ (i ZO), protože v té době už byla tato strana neškodná.

Čest jejich prozření!!

Foto

A24l89e76š 85M93e68r54t95a

19. 3. 2024 14:25

Kateřina Konečná nemohla vstoupit do KSČ, to by jste ji musela pár roků přidat. Tak možná do jiskřiček

Foto

J18i78r56i 11C40i33z

19. 3. 2024 9:00

Je fajn autore, ze na blogu jste. Cilem soucasne vladnouci NF je znicit a vyradit z demokraticke politicke souteze partaji kazdou opozici (ma podle pruzkumu temer 50% volicu), aby mohli zde v klidu vladnout na "vecne casy". Podporu zde maji od diskuteru, co dostavaji patrne nejake vyhody spojene s vladou NF. Podotknu, ze v mestskem vedeni Grazu, kde jsem trenoval, byli rakousti komuniste zastoupeni 20% a nikomu nevadili, protoze delali dobrou praci pro mesto. Tady v klidu vladnou nomenklaturni kadry co pouze prehodily kabaty na "demokraty" a nic neumi, ale vse spatne se snazi hodit jen na opozici. Vam

Hmm, a proto Babišovo ANO vede dlouhodobě průzkumy. V Rakousku nikdy nebyla komunistická totalita a jejich komunisté nemají tolik másla na hlavě, jako čeští. Vy jste úplně mimo.

MK

jako vždy.

Jinak super příspěvky níže, už schází jen dezolát, pro-ruský šváb a flastenec.

Foto

Celý mírumilovný svět upínal své naděje k výsledku televizní debaty, v níž vystoupili nejmocnější ilumináti mající prst na tepu války.

Stačilo tak málo. Vyslovit své ano příměří a jednání.

Vedení Ruské federace i nejvyšší vojenské velení usedlo ke sledování TV debaty a doufalo ve shodu protagonistů, kteří mohli být tím macatým rozhodujícím jazykem na vahách chvějících se mezi mírem a válkou.

Dokonce i zaměstnanci petrohradské trollí farmy už byli připraveni ukončit svůj pracovní poměr a odevzdat své hard- disky hutím , aby mohly být přetaveny v pluhy .

Ruským politickým vězňům svitla naděje, že nastane-li ten český mír, přijde snad i čas na nějaké amnestie.

Marné volání paní Konečné! Zase vyhrála válka.

Ukrajinské děti odvlečené na převýchovu a navlečené do vojenských uniforem budou dál cvičit se zbraní na obranu Ruska zrazeného tentokrát v přímém televizním přenosu.

Foto

To, co tam Konečná předvedla, byl vrchol zoufalství. Co vy?

  • Počet článků 79
  • Celková karma 44,00
  • Průměrná čtenost 3599x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik