Foto

Bohužel jsem nezaznamenal, kde (nebo na co? housle nebo buben??) hrál včera Jurečka dobře.

PZ

Výdaje státu na podporu v nezaměstnanosti jsou cca na úrovni 15mld za rok, což vláda AB dokázala utratit v jednom měsíci za rouškovné pro důchodce. Zkuste trochu méně slov a více matematiky

Foto

Docela bych uvítal, kdyby zde slzy rońící Pepa Zahrádka (spolu se svým plusujícím kámošem!) oba sobě k radosti ostatních založili blogy a napsali články na téma "podpora nezaměstnanosti" v kvalitě vyšší než jsem zde napsal já.

JK

Autore, s tím vznikem na nárok socálních dávek nemáte pravdu, když jste nikdy o dávky nežádal. Já před mnoha lety ano. Takže o tom vím více než vy.

Foto

Jakub Knechtovský, na 100 procent přesvědčený o své pravdě, vypráví ve veřejném prostoru hlouposti. O dávky jsem žádal např. v roce 2001 a protože jsem byl tehdy majitelem osobního automobilu, tak jsem dávky nedostal. Auto bych musel napřed prodat, utržené peníze potom postupně "projíst a probydlet" a až bych vše utratil a byl chudý, mohl bych znovu požádat o dávky. Tento systém chce znovu oživit Marian Jurečka, protože počet žadatelů o dávky je vysoký a bude nutné jej snížit. A začne tím, že ze současných čtyř dávek vytvoří dávku jednu. To bude legrace.

  • Počet článků 322
  • Celková karma 21,05
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).