Pro zapojení do diskuse musíte mít oprávnění diskutovat.
Z29d11e39n94k67a 20S11v64o42b93o36d55o32v58á
Osvícená/ý vedoucí stravování + perfektní spolupráce s vedoucí kuchařkou/řem, to je asi základ + nebát se vyzkoušet nové receptury. Na tom se dá stavět.
M86a26r52t14i25n 53R21a89k44o81u37š
Chuť je strašně specifická věc a formuje ji prostředí. Je to extremně dobře vidět na dovolený co místním chutná a nám moc ne. Ale je školním jídelnám já osobně vidím obrovský problém v tom, že někdo rozhodl, že každé jídlo ve školní jídelně musí být zdravé a vyvážené. Proč nemůže být 2-3x do měsíce jídlo naprosto nezdravé, ale přesně to co děti chtějí jíst. Zdravotně by jim to naprosto neublížilo a možná by pak i fonty jídelny chodili raději. A ještě jedna věc luštěniny mám moc rád, ale přesně ty verze co už vypadají, že někdo minimálně jednou snědl.
M15a41r20t55i35n 94F78a27l63t93ý70n
Za mne bývalo největším blafem hovězí s vařenou mrkví s bramborem; naopoak nejvíc jsme miloval "co týden dal" neboli čevabčiči ze všeho, co se ten týden nesnědlo a vhodně okořeněné spolu skrájenou cibulí a tučnou hořčicí to nám parchantům nejvíc chutalo.
Děkuji za připomenutí některých mílníků dětství většiny přítomných.
J86i20ř70í 22J25i71r90o70u92d72e81k
Tak. Ač nejen dětství a školních, ale i závod. jídelen
J50i54ř45í 80J15i57r55o22u39d66e56k
Představte si, představte si, co ...(Šlitr)
- Počet článků 644
- Celková karma 25,45
- Průměrná čtenost 2147x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...