Foto

Honzo, ráda o tobě čtu a přeji, ať se ti daří a hlavně, ať tě to těší.

JT

Děkuji Ivo. Vůbec jsem neušil, že si sem do Hyde parku předtím nezavítala. Teď už je to tady nuda, když tu jsem od 10.1. a ještě mě nikdo nepředběhl . Mně se daří a každý den se snažím nějaké potěšení najít, zůstávat pokud možno v laskavosti a radosti, případný smutek a vztek přijmout a rychle opustit (odpustit a zapomenout).

JT

Děkuji Pavle a drž se. Podle mě přichází doba, kdy budeme muset chtě nechtě spolupracovat (především na lokální úrovni), abychom z toho vybředli, důležitou roli bude hrát adaptabilita a odolnost.

Foto

Také si na něj začínám myslet, ale články z MF Dnes mohu věšet jen na idnes. A na dvojkolejnost ještě nemám sílu. Třeba se něco zlepší.

Foto

No vidíte. Já ho čtu už dlouho, asi od doby, kdy vznikl po zcenzurování a vyhození jistých lidí z Aktuálně. Poslední dobou je to tam jaksi podivně zaspamováno, nicméně stále tam zůstávají skvělá jména jako Richard Nádvorník, Tomáš Fürst, Vladimír Čížek, Jan Hnízdil, Michal Klíma a další, kteří tam píší hodnotné články – plné faktů, odkazů, a bez cenzury.

Tak ať se daří.

JT

Kvůli nim jsem chodil na Aktuálně a přešel jsem společně s nimi. Po delší úvaze a vstupu jedné kamarádky, jsem se rozhodl zde posílit autorský kolektiv. Díky za čtení a komentář, ať se Vám daří též.

Foto

Po delší době jsem se vrátila ke čtení blogů a prořídlo to tu, i názorově. Dík za tip na blogosvět

Foto

Vítejte ve slušné společnosti, která má motto "u nás ban nedostanete". Už je nás tam odsud hodně.

  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik