Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Píši to na toto téma na všech diskuzích.

Děkuji Kladenským Haldařům. Jejich přístupu si nesmírně vážím. Ukázka toho, že i přes opovrženíhodné výkřiky některých "vlastenců" jsme národem, kde si stále ještě ceníme míru, svobody a humanity.

Je to také jasný vzkaz všem těm, kteří tam šli "jen" sportovat či těm, kteří by je chtěli snad angažovat.

Jaškin, Šulák, Jordán i Červený. Doufám, že tihle si tohoto postoje fanoušků všimli a věřím, že se nikdy nebudou snažit, dostat se do jakékoli České soutěže. Natožpak do našeho národního dresu. A to ani v momentě, až je z ruska vyhodí stejně, jako Hudáčka.

Nemyslím si, že umřou hlady. Ale kdyby přeci chtěli stále vydělávat hokejem, Čínská či Severokorejská liga jim jistě bude vyhovovat.

15 2
možnosti
PK

Mimochodem Filipe, karma. Napsal jste to skvěle a díky za to. Já bych bohužel na toto téma žádný blog psát nemohl. Pravděpodobně bych dostal doživotní ban a drtivou kritiku od fanoušků ruského apolitického sportu. :-)

5 0
možnosti
Foto

Ja športu príliš nerozumiem, ale to, čo predviedli vaši mladí s fínmi, to nie je len české štěstíčko...

4 0
možnosti
OU

"Zaměstnávají gólmany , kteří nevidí nic špatného na tom, že svým přístupem legitimizují roky 14 a 22. Roky pro jeden národ kousek od nás mnohem strašnější než rok 68 na Kladně." To je sice pravda, ovšem s těmi "strašnějšími roky" to není tak jednoduché. Svým způsobem bychom měli být nakonec vděčni statisícům našich kolaborantů se sovětskými okupanty, že domluvili naši okupaci. Těch 21 roků nakonec uběhlo, a zřejmě pořád lepší, než kdyby nám tehdy Sověti, při jejich známé urputnosti, během případného odporu postříleli statisíce našich vlastenců, a zdemolovali Československo. PS: Našim kolaborantům jinak už dalšího vděku netřeba, vydělali na tom do jednoho všichni.

0 1
možnosti
Foto

Jasně, lepší nic nedělat, aby se nám náhodou něco nestalo, a pak nadávat Američanům, že už nás zase nechali ve štychu.

12 0
možnosti
JZ

Velké díky kladdnským haldařům. Je to další důkaz toho, že velká většina Čechů odmítá rusáckou agresi proti Ukrajině.

9 0
možnosti
DR

Což se ovšem nedá říci o vedení klubu, že.

0 0
možnosti
Foto

Pokud se tento příspěvek objeví 2x, omlouvám se.

Souhlas až na to, že pro mě je hokej daleko výš než fotbal

Svůj vlastní odkaz 68 na dresu si dost pošlapal. Možná i proto, že to pro něj znamenalo spíše pózu. Hokejista vynikající a neopakovatelný. Manažer zřejmě průměrný. Pokud někdo dokáže hrát extraligu v 51 letech, klobouk před ním dolů. Na druhé straně to svědčí o úrovni kladenského hokeje. A to proti nim vůbec nic nemám.

6 0
možnosti
Foto

A pak tu máme hokejistu jako je Artěmij Sergejevič Panarin.

Vašek

2 0
možnosti
Foto

A pak tu máme hokejistu jako je Artěmij Sergejevič Panarin.

Vašek

0 0
možnosti
Foto

Absolutní souhlas a karma. Já jsem skorokladeňačka a v mládí jsem i já jezdila na hokej. To ještě hrával Pospíšil, Kaberle, Nový, Novák a mnozí další a Kladno byla absolutní špička. Ale Jágr mě zklamal už když utekl z NHL do Ruska. Podle mého se připravil o mnohem lepší postavení v žebříčcích NHL, ale budiž. Politicky je na tom asi stejně, jako byl Karel Gott, také špička ve svém oboru. Prostě bida

7 0
možnosti
MM

Třeba mu v Americe scházelo, že tam není pravoslaví dominantní, tak jako v Rusku v čele s Kirillem. I toto mohlo mít na něj vliv aby šel do Ruska.

2 0
možnosti

Souhlas Hokejisté, působící dlouhodobě v zahraničí jsou poněkud odtrženi od české reality. Viz třeba i vynikající hokejista Šlégr zvaný Guma byl svého času velkým fandou Paroubka.

1 0
možnosti
OU
  • Počet článků 649
  • Celková karma 25,04
  • Průměrná čtenost 2130x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik