Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ahoj Jardo, ne tak úplně s tebou souhlasím, i když chápu, co svými slovy myslíš. Já to mám trochu jinak. S přáteli se na konec roku těšíme. Nemáme moc možností se všichni potkat přes rok, neb jsme se rozutekli do všech koutů republiky. Konec roku slavíme již mnoho let tak, že si někde v republice pronajmeme baráček, chatu, a tam se hned po svátcích sejdeme a všichni pak domů odjíždíme až 2.1. Pro nás to je doba pohody a srandy na několik dní. Kdysi jsme brávali děti. Ty jsou dnes dospělé a mají své kamarády. Takže nyní se nás sejdou 4 páry a 4 psi.

P.S. Nenávidím petardy a ohňostroje 😆

9 0
možnosti
MR

Spíše by to chtělo posun ve vidění světa, než lamentovat stále dokola ... . Chtělo by to zde na blogy svěží vítr, kde hlavní roli nehraje, to jak já vidím svět a vše kolem, můj Matrix, prostě je poznat a překročit ... .

2 0
možnosti
KL

Zdravím Jardo. Ani já nevím, co je na Silvestru tak výjimečného, aby bylo nutné jej tak mohutně oslavovat a "povinně" se veselit. Takže ano, Silvestr je blbost. Ale nechme lidem právo dělat blbosti

Pěkný den

2 1
možnosti
AT

Nechte toho proboha. Nebo se té výzvy někteří chytnou, budou slavit průběžně a my budeme poslouchat rachejtle každý den... Už tak dost, že je to celý prosinec.

3 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik