Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Nevím jak to děláte, že při čtení Vašich blogů si vždy po ránu poprskám klávesnici.

3 3
možnosti
JK

Asi problém s mimickými svaly. Moč je doufám OK.

10 0
možnosti
Foto

J88i75r17i 15C16i77z

19. 12. 2023 9:42

Vam autore. Vite cetl jsem, ze v CR je cca 5tis obci bez inzenyrskych siti (kanalizace, voda, plyn) a zije v nich kolem 600tis lidi (mozna vic, presne cislo si nepamatuji). Uroven zivota jako v dobe R-U po elektrifikaci v 19.stol. Neco takoveho je ve vyspele zapadni civilizaci naprosto nemozne a tam je vzdy na prvnim miste obcan-volic. Ukrajinu podporuji nejbohatsi staty sveta a ty zebracke by mely pecovat predevsim o sve obyvatele. Ta Piratska anarchistka ma jediny zajem, byt v popredi publicity jak ona "bojuje pro svetovy mir". Ona zije v blahobytu, ale ti lide na venkove ziji v bidnych podminkach. To se tyka i dalsich radobypolitiku v tomto statecku. Jinak jste taky svou satirou pobavil.

8 3
možnosti
PZ

Nevim, kde žije p. Číž, asi někde dále od Moskvy, ale my Češi víme, že patříme mezi nejbohatší země světa

3 10
možnosti
Foto

Paní Richterová si možná dala lajnu a toto vyplodila, z komentářů pod jejím příspěvkem se zdá, že ne všichni jsou jejímu "Létajícímu Čestmírovi" nakloněni, jako místní militantní jednotka klávesových jestřábů.

10 3
možnosti
Foto

Jestli si šlehla nebo ne, rozhodně vypadá, že by potřebovala pomoc psychiatra.

10 2
možnosti
Foto

Díky té helikoptéře nezemře více lidí, ale naopak jich bude více zachráněno. Ale přátelé Ruska to prostě mají pomotané.

4 7
možnosti
KB

Často souložíte za panenství?

2 1
možnosti
Foto

Jsme už dlouhé roky Dobří andělé, podporujeme Domov na rozcestí, což je pomoc seniorům, zapojíme se do projektu W4W,což je pomoc dětem, a tak to i zůstane, pač nám součet důchodů víc nedovolí, a teď se dozvídám, že možná něco děláme špatně

20 0
možnosti
Foto

Protože Ukrajina musí zvítězit, i kdyby čert Putin na koze jezdil. Americký institut pro výzkum válek v Údolí mezi dvěma silikony na nejmodernějším počítači dešifroval jeho řeč. V prohlášení Putina, že Rusko nemá žádný důvod napadnout země NATO, objevili jasný důkaz, že se k tomu Rusko naprosto jistě chystá.

2 10
možnosti
KB

Uvidíte, že v jiném institutu objeví, že budou stačit oblékané tři svetry, co Putinovi konečně zlomí vaz.

1 1
možnosti
JK

Nevím, podle mne Ukrajině více pomohou dodávky zbraní a materiálu, případně peněžní sbírky než váš upocený humor.

5 13
možnosti
Foto

Bohužel ji pomohou i od statečných Ukrajinců, kterých bude mít i tak k poválečné obnově málo.

3 2
možnosti
KB

Ano, máte pravdu. Konečně nemáme důvod stydět se za naši vládu a naše politiky, kteří ukazují EU, ba celému světu, že i malý stát může svým hodnotným vánočním dárkem přispět k té pravé vánoční atmosféře v těžce zkoušené části světa.

8 5
možnosti
JK

To zní jako byste si myslel, že uzavřením míru s rusákama s tím, že jim připadne část Ukrajiny, vraždění končí. Jenže nekončí, no. V té části Ukrajiny, která by rusákům připadla, by samozřejmě vraždění pokračovalo dál jako by se nechumelilo. Akorát ne bombama a raketama, ale tajnou policií a justičními vrahy v roli soudců.

6 5
možnosti
PK

No vidíte. Nemám tušení kolik je vám let a nehodlám to ani zjišťovat. Jen by mě zajímalo, jak se stavíte k tomu, že jsme, jakožto ČSSR nejenže ruské vojáky měli na našem území, ale i to, že jsme jim ZDARMA věnovali uran, který Rusák použil do jaderných zbraní, kterými nyní vyhrožuje celému světu.

Z tohoto úhlu pohledu mi vůbec nevadí, že proti ruskému terorismu nyní pomáháme a že se snažíme Ukrajinu podpořit proti válečným zločinům, které ruská armáda páchá na Ukrajinském území.

Alespoň tedy napravujeme obrovskou chybu našich rodičů a prarodičů.

10 4
možnosti
KB

Začneme také kácet žulové náhrobky všech těch obrovsky chybujících?

1 1
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 42,78
  • Průměrná čtenost 3510x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik