Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Shrnul bych to asi takhle. V předvánoční době slušný člověk přispěje nemocným dětem. Ve stejném období, ke sbírce na bojový vrtulník, vyzývají, a z výzvy se radují, leda tak sociopati nebo psychopati.

8 5
možnosti
Foto

Myslíte, že jsem sociopat nebo psychopat?

4 0
možnosti
Foto

Taky jdu poslat pár tisíc. Na Vánoce má být člověk štědrý.

3 2
možnosti
ZV

Omluva mělo být plus

0 0
možnosti
PB

..... z tanku "Tomáš" je šrot u Bachmutu, tank "Václav", vybavenej kamerama a připravenej na vysílání reportáží přímo z bojiště v Záporoží, se zatím neozval(?),- nechcu jako panikařit, ale ešivá už ten Vašek neni taky šrot!,- ...... nóóó, a do třetice všeho dobrýho, létající Čestmír,- vono to složený jméno (čest míru!) vyznívá poněkud provokativně, infantilně, dětinsky a to si vrtulník určitě nezaslouží. Kdyby sa menoval Josef Švejk, určitě bych nějaký love poslal, ale takhle nééé, vážení přátelé

10 3
možnosti

Jenom úplný trouba se může domnívat, že darovaný tank, nebo helikoptéra jsou neprůstřelné.

5 4
možnosti

Jaké "dárky" posílá už dlouho Putler ukrajinským civilistům (i dětem) vidíme každý den v TV.

5 3
možnosti
JZ

J83a56n 39Z80i15e27g29l85e50r

19. 12. 2023 10:55

Tak jsme poslal peníze na Čestmíra, tímto děkuji panu Pokornému, že mne na tuto možnost upozornil. A vyzývám ostatní, připojte se.

5 10
možnosti
JK

Taky mne inspiroval k bankovní operaci.

4 0
možnosti
JP

Přispěli jsme několika tisíci na "dárek Putinovi" . Charakterovým proruským troskám zde na blogu bych přispěl ránou do zubů.

4 11
možnosti
Foto

Za socialismu jsme také pořád na něco přispívali a ono to jak koukám stále žije.

2 0
možnosti
Foto

J85a72n 90Š46i48k

19. 12. 2023 10:00

Naštěstí je dost lidí, kteří přispějí. Bez ohledu a Váš za břicha se popadající článek

9 11
možnosti
Foto

Vy si opravdu myslíte, že ty peníze končí kde mají viz současná aféra v Praze a není efektivnější podpořit třeba projekt na léčbu onkologicky nemocných dětí?

21 5
možnosti
Foto

Znám několik myslivců a viděl jsem i jejich zbraně. Zůstávám klidný a zůstal bych i kdyby prezbrojili. Nehleděl bych skrz prsty na ně.

Já totiž nevkrádám se jako desperád do jejich zahrad, do jejich příbytků. Jsem tudíž v bezpečí, i kdyby koupili si vrtulník ten největší.

0 0
možnosti
Foto

Z pohledu rýmování, které jinde sedí, jste měl napsat : Nevkrádám se jako desperát, do jejich příbytků a jejich zahrad.

0 0
možnosti
PZ

Celý Váš výlev by se dal shrnout do vět : "Nepomáhejte napadenému, chceme přece mír". Doporučují 4 z 5 kolaborantů. A jen dovětek, všichni chcimíři nedávali ve škole pozor jinak by jim došlo, že význam slova mir je také v rj svět a dle tradice ruského imperialismu přesně toto svými výkřiky vyjadřujete.

12 5
možnosti
Foto

Chcimír bude.vykoupen ztrátou části území svobodného státu. Stejně tak i politickými procesy v zabraném území, podezřelými sebevraždami a sprostými vraždami nepohodlných opozičníků, stíháním a uvězněním novinářů a tak bychom mohli pokračovat. Já jen připomenu, že v únoru 22 to byla Ruská armáda, která vtrhla do cizího státu s kecy, že chce ochránit své občany na východě Ukrajiny před útiskem. Jenže jaksi k tomu neváhali bombardovat i Kijev, který je na hony vzdálený. Země plná novodobých fašistů chce likvidovat fašisty na Ukrajině. A tady je stále plno přívrženců ruského totalitního režimu.

8 6
možnosti
Foto

Pro mě není důležité, zda vládne rodák, ale jak to dělá. Pokud bychom spadali pod Vídeň a ta nám vládla líp než Fiala, beru to všemi deseti.

2 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 42,78
  • Průměrná čtenost 3510x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik