Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P91e75t23r 29N38e66d71v12ě45d

18. 12. 2023 22:36

Opět velké díky za pobavení blogem. A koukám, jak se "moudří" nechávají unést jejich uvědomělostí...

10 2
možnosti
PB

..... su nesmírně rád, že možu komparovat text a obsah blogu autorů - Pokorný vers. Karel, o němž je všeobecně známo, že je obdařenej obnormálním trčálkem,(viz. blog klasika Jakla)!, kdy jemným dotykem, laskáním a třením potem taková "ambivalence (rozpolcenost), libido a thanat" nabývá úplně jiných rozměrů,-žejo?! Škoda, že autor Pokorný je vývojem na poli dovozu energií z bolševickýho Ruska do ČR zcela evidentně znepokojen a silně rozrušen (viz. obsah blogu), na rozdíl od mohutnýho trčálka, kerej tuhle skutečnost zpochybňuje a autora, zcela neprávem, podezírá z "dvojakosti a protichůdnosti"!,- ....... jak směšné!

3 0
možnosti
PS

Naše závislost na Ruském plynu už nebude dlouho trvat. EU připravuje směrnici která nařizuje zvednout výhřevnost plynu o 300%. Jakmile směrnice začne platit bude nám stačit ani ne třetina kterou v pohodě dovezeme.

Pro případné pochybovače prosím netahejte sem matematiku nebo fyzikální zákony stačí jen prostě věřit a pokud to nevyjde vždy je tu varianta "svetr"

18 2
možnosti
ZD

Zárukou, že to vyjde je ta směrnice ! Žádní kutilové, žádní vědci - směrnice a je vymalováno. Nakonec stále platí: Věř a víra tvá....!

5 0
možnosti
JK

Autore. Momentálně se k nám dováží zhruba 50% Ruského plynu. To není dezinformace. Můžete si to vyguglit na seriozních servech.

1 1
možnosti
ZD

MPA nehovořila pravdu? Vy mě děsíte?

10 0
možnosti
JR

J12a90n 53R98á55ž

18. 12. 2023 18:51

Opět pěkná ironie, kterou mnozí diskutující nepochopili, což může autora dobře pobavit.

PS. Ropa a plyn představují samozřejmě největší podíl ruských vývozů a v tomto směru je EU dosud největším ruským zákazníkem a největším dodavatelem tvrdé měny do Ruska.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/byznys/zapas-nato-rusko-putin-ekonomika-statistika-negramotnost.A231218_144958_ln_ekonomika_atv#paywall-locked

Ach jo, paní Pekarová Adamová

11 1
možnosti
ZD

Nejen autora. Těším se jak na další blog, tak na další angažované čtenáře.

4 1
možnosti
PS

P11e67t87r 82S58k89á90l36a

18. 12. 2023 18:22

kde jste sehnal papír na to, že jste slušný a zodpovědný člověk ?

1 0
možnosti
ZD

Na to je tiskopis. Vyplníte, podepíšete, zarámujete a hotovo. Další dotaz?

6 1
možnosti
ŠŠ

Autor se inspiroval v Rudém právu a v Mladej frontě? S opačným znaménkem! Připomněl mi 70.a 80. léta minulého století! Už nás co to pamatují, asi mnoho nebude, nebo se domnívá že všichni máme sklerózu nebo demenci? Ne nemáme všichni!

2 4
možnosti
ZD

Pokud podobná agitace již jednou fungovala - proč by to nepomohlo i v dnešní těžké době. I v těch dobách na mladou republiku útočili revanšisté z Volstrýtu a Rudé Právo jim pořádně zatápělo. Tak idnes zatápí IDnes.

8 0
možnosti
VL

Pane slušný člověku, nějak vám nerozumím. Vyzýváte k zastavení veškerých dodávek plynu, který možná pochází z Ruska, protože jsme schopni, pochopitelně za vyšší ceny, nakoupit ideologicky čistý plyn odjinud. Fajn, tleskám. Ale proč nejste důsledný i v další komoditě, v ropě, kde Cesko si dokonce vyjednalo výjimku, aby ruskou ropu dále mohlo kupovat, a jak to vypadá, bude ji ještě nějaký čas kupovat. Když být důsledný, tak být důsledný. Přestat kupovat ruskou ropu a výrobky z ní, a to i za cenu omezení dopravy, zdražení pohonných hmot na trojnásobek, vždyt to v případě plynu sám tvrdíte. Proč jste tak nedůsledný, plyn ne, ale proti ruské ropě ani nepípnete.

2 0
možnosti
ZD

To zřejmě autor přehlédl co všechno se vlastně dováží a nejspíše již dolaďuje podobný článek o ropě. Na hlavní stránce důležitá informace, že to Rusům zavaříme i s těmi diamanty. Teď už se snad věci pohnou správným směrem.

8 0
možnosti
JV

J89i68ř48í 29V74o51l43n85ý

18. 12. 2023 16:56

Navíc některé naše firmy si dovolily obcházet sankce prostřednictvím obchodu s ruskými sousedy. Je to naprosto nehorázné a naše správným směrem orientovaná vláda s podporou uvědomělých občanů musí bezodkladně zakročit!

Ukrajinčátka nedáme!

7 1
možnosti
ZD

Kdysi vládě pomáhala široká podpora obyvatel, tlumočená odborovými radami velkých podniků. Myslím, že je na čase, aby si odboráři firmy Agrofert a například Škoda uvědomili svou historickou úlohu a žádali satisfakci!

2 0
možnosti
Foto

Jako jeden z mála bloggerů máte vynikající schopnost popsat naprostou tupost současné vlády a jejich příznivců, kteří se nazývají slušnými lidmi.

Karma

27 3
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 42,78
  • Průměrná čtenost 3510x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik