Děkujeme za pochopení.
J50a85n 84P20r98a42ž42á16k
Filipe, to je parádní článek. Jsem v jídle tak trochu rozpolcená osobnost, miluju třeba řízek přes celý talíř, ale nepohrdnu ani různými experimenty a novotami. Prostředí nebo jak Ty říkáš "zážitek" u toho vnímám jako velké plus navíc.
J64a84n13a 92M29e98l86i23š89o17v28á
Ja už sa snažím, na podnet svojich detí , nájst si to čo mi robí dobre aj v jedle, oni to nazývajú zdravý životný štýl, ale ja si napr dám aj pidiporci ale môj manžel preferuje riadnu porciu len niekde sú tie ceny aj prestrelené a mne sa jedná hlavne z čoho varia, aké suroviny to sú, či polievka z prášku, či kaša so zemiakov alebo prášku....a podobne, to si potom radšej urobím doma a viem z čoho
P24a51v86e36l 68M52a48c82h78a92č92e84k
Obecně s vámi souhlasím, jen s dvěma výhradami.
1/ nemyslím, že většina obědových strávníků se při své konzumaci tetelí blahem z podpory lokálních dodavatelů
2/ snad jen tato skladba nemá nic společného s tématem blogu, ale hudba (an zich) jistě ano.
M12a83r25e98k 16V36a86l38i41č56e87k
mam hodne rad zazitkovou gastronomii (ted se tesim na objevovani jidla na dovoleny), ale i plnej talir napr koprovky s vejcem (az to tece pres okraj talire....) - ja jsem proste zravec
za tvuj text karma a dobrou chut ke vsem dnesnim talirum preju vsem!
Š65á91r61k12a 67A61n52d31r71l42o33v71á
Koprovku jsem dělala minulý týden, já tedy vařím z hovězí kližky, ale ani vejce nechybí a to se vždycky přežereme:-)
Do hospody na koprovku nechodím. Většinou si dám něco, co doma nevařím, ale někdy si prostě objednám smažák, pořádnou prasárnu s tatarkou a brusinkami.
- Počet článků 650
- Celková karma 24,97
- Průměrná čtenost 2127x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...