Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Filipe, to je parádní článek. Jsem v jídle tak trochu rozpolcená osobnost, miluju třeba řízek přes celý talíř, ale nepohrdnu ani různými experimenty a novotami. Prostředí nebo jak Ty říkáš "zážitek" u toho vnímám jako velké plus navíc.

3 0
možnosti
Foto

Ja už sa snažím, na podnet svojich detí , nájst si to čo mi robí dobre aj v jedle, oni to nazývajú zdravý životný štýl, ale ja si napr dám aj pidiporci ale môj manžel preferuje riadnu porciu len niekde sú tie ceny aj prestrelené a mne sa jedná hlavne z čoho varia, aké suroviny to sú, či polievka z prášku, či kaša so zemiakov alebo prášku....a podobne, to si potom radšej urobím doma a viem z čoho

0 0
možnosti
Foto

Obecně s vámi souhlasím, jen s dvěma výhradami.

1/ nemyslím, že většina obědových strávníků se při své konzumaci tetelí blahem z podpory lokálních dodavatelů

2/ snad jen tato skladba nemá nic společného s tématem blogu, ale hudba (an zich) jistě ano.

0 0
možnosti
MV

mam hodne rad zazitkovou gastronomii (ted se tesim na objevovani jidla na dovoleny), ale i plnej talir napr koprovky s vejcem (az to tece pres okraj talire....) - ja jsem proste zravec

za tvuj text karma a dobrou chut ke vsem dnesnim talirum preju vsem!

4 0
možnosti
Foto

Koprovku jsem dělala minulý týden, já tedy vařím z hovězí kližky, ale ani vejce nechybí a to se vždycky přežereme:-)

Do hospody na koprovku nechodím. Většinou si dám něco, co doma nevařím, ale někdy si prostě objednám smažák, pořádnou prasárnu s tatarkou a brusinkami.

3 0
možnosti
  • Počet článků 650
  • Celková karma 24,97
  • Průměrná čtenost 2127x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik