Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Někdy je třeba zabíjet, aby se zabránilo vraždění.

Nevím, kdo to ŕekl, ale měl pravdu.

17 0
možnosti
Foto

Trochu odbočím k vedlejšímu tématu:

"Demonstruje se zejména proto, že se dialog nevede."

On se dialog vede. Jenom vláda nemůže přistoupit na všechny ty požadavky "nutně potřebujeme přidat tolik a tolik miliard". A tak se vyhrožuje stávkou. Stávka jistě bude a co dál? Vůbec bych se nedivil, kdyby po stávce vláda ukončila jednání třeba s odboráři ve školství o jejich požadavcích.

2 1
možnosti
Foto

Děti Palestinců se od 5 let ve výcvikových táborech se učí nenávidět a zabíjet Židy. Učí se nosit uniformu a zbraň. Takové dítě je ochotné se omotat výbušninou a jít se odpálit do Izraele. Palestinské dítě ve věku 13 let je schopné v Izraeli bodnout do břicha Žida, házet kameny po vojácích. Útoku 7 října se v první vlně zúčastnili cvičení teroristé Hamasu, ve druhé vlně civilní osoby z Hamasu a ve třetí vlně děti ve věku 13 až 16 let. Všichni měli u sebe pokyn, který zněl: Zabíjet Všechny Židy bez slitování, rabovat, zapalovat, ničit. Pak to všichni to zabíjení, rabování, znásilňování že, oslavili zpěvem a tancem

43 0
možnosti
JP

Naivnějšího prosťáčka by člověk pohledal.

33 1
možnosti
MB

No tak z naivity bych pana Hornera rozhodne neobvinoval.

4 0
možnosti
Foto

"Rarely do we find men who willingly engage in hard, solid thinking. There is an almost universal quest for easy answers and half-baked solutions. Nothing pains some people more than having to think."

M. L. King jr.

5 3
možnosti
Foto

Hamasu civilní oběti mu vyhovují, protože čím víc mrtvých Palestinců, tím snáze se dá Izrael prezentovat jako agresor. Své vojenské objekty Hamás zcela záměrně rozmísťuje v hustě zalidněných oblastech a příbytcích civilistů. Brání civilistům opustit prostory, přes varování ze strany Izraele, že budou cílem útoku. Světová media přijímají zprávy od ministerstva zdravotnictví v Gaze, které ovládá Hamas. Není k tomu žádný nezávislý zdroj. Takže v současnosti naprosto nemáme věrohodné údaje o tom, kolik je skutečných civilních obětí izraelské operace v Gaze. Nedokážeme dokonce ani říci, kolik skutečných palestinských civilistů, kteří opravdu zemřeli, se stalo obětí izraelských ozbrojených sil a kolik jich zahynulo v důsledku neustávající raketové palby Hamásu, Islámského džihádu a dalších palestinských ozbrojených uskupení, jež se kvůli technické chybě minula cílem

26 0
možnosti
Foto

Media ve světě převzala zprávu ministerstva zdravotnictví v Gaze o izraelském bombardování nemocnice s 500 mrtvými nebo o zničení křesťanského kostela. Nezávislé zdroje doložily, že je to falešná zpráva. Omluvil se někdo, aby řekl promiňte převzali jsme falešnou zprávu. Ani omylem.

30 0
možnosti
FL

Autor stále ještě neví, i když jsme mu to opakovaně vysvětlovali, že cílem izraelské akce není likvidace Palestinců, civilistů, žen, dětí, ale hamásníků. Při likvidaci hamásníků dělá maximum, aby se vyhýbal civilním obětem, takže se brání v souladu s mezinárodním právem.

33 1
možnosti
Foto

Hájíte Palestince, celý váš blog je snůška keců, jací jsou to chudáci.

37 2
možnosti
MZ

To mají Palestinci rádi, když jsou za chudáčky.

1 0
možnosti
RC

"Není pochyb, že Hamás zavedl v Gaze totalitní správu, zřejmě plnou udavačství a represí. Proto se jen těžko dá očekávat, že by řadový Palestinec veřejně odsoudil brutální násilnosti"

Podle videí z Gazy od např.saudských novinářů z místa i dokonce proklínají Hamás a nadávají na to, že političtí činitelé Hamásu si hoví v luxusu s jejich syny atd..

Ale nesmí to být Al-Džazíra.

"Jinému zase imponují silácké řeči generála Řehky, že se musíme připravit na vleklý konflikt s jadernou velmocí. To je myslím jen další vyhazování peněz"

A nemá snad pravdu? Vyhazování peněz určitě ne, pokud bereme na vědomí, že je mnohem levnější vojenský podporovat Ukrajinu, která bojuje dál od hranic NATO než např.Litvu, Estonsko a Lotyšsko a to nemluvě o padlých vojácích.

"Jsou to dostatečně jednoduché otázky nejen pro vzdělaného blogera Vodvářku? Kolik palestinských obětí je dost? Skutečně jsou tam všichni za zdí jen humanoidi a nikdo tam není člověkem?

P.Vodvářka ve svém blogu nepíše o likvidaci Palestinců v Gaze, nejde vůbec o to, "Kolik palestinských obětí je dost".

Z celého vašeho blogu mužů říct, že Chamberlain a Daladier by z vás měl upřímnou radost.

A to mě to dost děsí.

30 0
možnosti
KT

Na to pozor, pane Chvátale!

Chamberlain a Daladier zajistili Evropě v Mnichově mír!

Pořád lepší nespravedlivý mír, než spravedlivá válka!

3 12
možnosti
Foto

Konzervativní agresivita, ten je dobrý, vyjímal by se hned vedle Proletáři všech zemí..... Ano, mluvit, třeba i do dubu, ten se jistě jednou pohne....

18 0
možnosti
  • Počet článků 828
  • Celková karma 21,30
  • Průměrná čtenost 968x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik