Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IF

I34v52a33n 44F92u66č57í23k

24. 11. 2023 12:59

Nejde jen o pana Rakušana a jeho STAN, i když ta jeho zdůvodnění jsou opravdu kuriózní. Ovšem proti návrhu ministra Stanjury (zatím se na euro v příším roce nepřipravovat) se postavili i ministři za TOP 09, Piráty i KDU-ČSL. Když vynechám Piráty, je celkem s podivem, že v této zásadní věci, týkající se Evropské unie, se neshodnou ani strany SPOLU. Pročpak tedy dohromady lepí společnou kandidátku do eurovoleb, když mají ve volebním programu takový rozpor? Kdo jim bude věřit, že zas nejde jen o tahání z louže dvou nepopulárních politických stran?

2 0
možnosti
ZZ

Jediné jejich pojítko je antibabiš.

0 0
možnosti
Foto

Pro paní autorku není nesrozumitelným jen ministerstvo vnitra, ale i všechno ostatní.

2 30
možnosti
GK

Tak od Tebe jsem ještě nikdy nic smysluplnýho nečetla.

19 0
možnosti
VN

Ve dne v noci myslí na naše blaho.

3 0
možnosti
PT

P68e27t51r 37T38e30s69a47ř

24. 11. 2023 10:57

Kolonisté se stále snaží lépe ovládat naší společnost a jejich zvolení zástupci jim v tom zdatně pomáhají. To je přece úplně normální a jasně to ukazuje o co jim jde.

13 0
možnosti
Foto

V principu je to systém přístupu a vývoje, který má paralely.

V době, kdy platila Maastrichtská kritéria, byly státy platící eurem exkluzivní klub a dostat se do něj bylo velmi obtížné. Poté, co v podstatě všechny státy platící eurem začaly na Maastrichtská kritéria zvysoka kašlat, tak došlo k situaci, kdy se eurozóna zoufale snaží dostat do svého vlivu další stát s nízkým zadlužením, aby jej mohla vysát na dotace státům, které už své dluhy nezvládají.

Obdobné je to například i u slavných to stíhaček F35. Kdysi platilo, že USA svá nejnovější letadla nedodají nikomu a exportují se pouze morálně zastaralá letadla koncepčně 20 - 30 let zpátky. Poté USA začaly vyvážet moderní vojenské technologie nejbližším spojencům, ale například Turecko bylo potrestáno za nákup ruských protiletadlových systémů zákazem importu F35. Poté, co válka na Ukrajině prokázala, že stíhací letadla jsou v zásadě k ničemu, protože protiletadlové systémy jsou na úrovni, že stíhačky na nepřátelské obloze nepřežijí ani pár vteřin, tak teď prodají F35 každému, kdo je natolik blbý, že je ochoten je koupit. Například ČR.

25 1
možnosti
PS

Pan dozimetr je nejchytřejší z nejchytřejších aby ne když je v nejlepší polistopadové vládě. Pan dozimetr má na svědomí takzvanou "solidární migrační dohodu". Asi má pocit že ČR poškodil málo když chce teď hned navzdory doporučením přijímat euro.

Voliči pětikolky budou znepokojení protože i mezi nimi se najdou odpůrci eura nebo zrušení práva veta. Bohužel to je tak všechno dál budou pevně stát za současnou vládou s tím že za to může Babiš.

PS: pro méně bystré. Nejsem volič Babiše ale nemám v hlavě seno a pokud někdo seká jednu chybu za druhou tak prostě nenacpu hlavu do písku ani se nenechám oblbnout mantrou "Babiš".

27 1
možnosti
MP

A co v té hlavě teda máte, když nevymyslíte nic chytřejšího než “pan dozimetr”?

1 23
možnosti
  • Počet článků 689
  • Celková karma 42,78
  • Průměrná čtenost 20066x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články