Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J34i94r47i 79T37i73c58h52y

26. 10. 2023 17:42

Staci nahlednout do diskuze a je videt, jak se to tu hemzi temi odborniky na spravne nazory nejen na Rusko, Ukrajinu a Madarsko, ale ted i na Slovensko. Ukazuje se, ze znacna cast slovenskych volicu se jiz z te neznale pomatenosti vymanila. Kdyz se podivam na soucasne udalosti v Londyne, New Yorku a Berline, je tu nadeje, ze nekteri se z te pomatenosti vymani i v Cesku.

11 10
možnosti
KT

Dobrá fantasmagórie. Chamberlain by z vás měl radost.

9 2
možnosti
Foto

Však dobrý rozbor čiastočne, ale troška Ste to, Davide, prehrotili emočne myslím Na migrácii nezarobíte, lebo ak by to ruplo u nás...jáj, ktovie čo by to spôsobilo u Vás. Nejako to vždy má u Vás dozvuky, moc sa nikdy z nás nepoučíte.Migrácia je celosvetový jav i ekonomická nielen naši mladí ale aj Vaši migrujú za lepšími životnými podmienkami.Ja som stále taký Čechoslovák, takže horšie sa mi to hodnoti, ale čo je teraz, nemusí byť zajtra, len ak bude vláda nestabilná, nebude to ok, budú na seba ťahať kauzy atď a ekonomika pôjde do... Nič sa predsa neje také horúce, ako sa uvarí.

3 1
možnosti
Foto

Uz jsme tam měli Slovenský fašistický stát, tak i tu svazovou republiku přežijeme

10 4
možnosti
LU

Aj my sme mali za suseda nacistický protektorát a prežili sme, prežiili sme Zemanovskú guberniu, Babišstan,..

7 3
možnosti
Foto

Po vyjádření staronového premiéra Fica se Kreml lakonicky vyjádřil, že vojenská pomoc Ukrajině ze strany Slovenska je v podstatě bezvýznamná. To bude asi pravda, protože, co mohli Slováci na Ukrajinu dodat, to už asi dodali a doma jim už toho moc nezbylo. Jiná věc je však, pokud by západní státy chtěly nakupovat na Slovensku vyráběno těžkou techniku a pak jí dodávat na Ukrajinu. Jak by se zachoval Fico? Nejspíše by tvrdil, že on na Ukrajinu žádnou vojenskou techniku nedodává.

Z politického hlediska však může mít postoj Róberta Fica větší dopad. V podstatě to znamená drolení jednoty postojů Západu. Zdá se, že Orbán a Fico chtějí na politické mapě Evropy znovu obnovit jednotu Alvidéku a Felvidéku.

3 1
možnosti
Foto

No z Fica je mi také na zvracení, ale z opětovného zvolení odulého Miloše Zemana, který lezl Putinovi snad až do tlustého střeva, mi bylo též na zvracení, zatímco Slováci si zvolili Čaputovou. Takže asi tak. Nemáme si se Slováky zas až tolik co vyčítat.

10 7
možnosti

Milos Zeman se od Putina distanocoval hned po napadeni UA

4 2
možnosti
JZ

ovšem v tom případě, že Česká republika bude sama ruským satelitem, na té slovenské orientaci nic divného nebude

2 0
možnosti
Foto

Je to smutné, ale nedělám si iluze. Fico, Kaliňák a spříznění mafiáni Slovensko hodně poškodí.

Vašek

17 4
možnosti
JG

J53i72ř34í 28G10r91o93h

26. 10. 2023 15:34

Ja bych to tak cerne nevidel, na Slovensku jsou sklady prazdne stejne jako u nas vsechem srot jsme tam odvezli, neni proste kde brat. Pokud maji slovenske zbrojovky kontrakty, ktere plati nekdo jiny, zbrane pro Ukrajinu se budou vyrabet dal.

13 0
možnosti
Foto

Tak ako píšete, pán Jiři

3 0
možnosti
LS

Fico se chtěl lísat agresorovi, ten prostřednictvím svého mluvčího, vzhledem k jeho evropské bezvýznamnosti ho poslal k šípku.

EU by měla adekvátně na tyto proruské solitéry reagovat.

10 6
možnosti
MV

Smutný. Mluvil jsem s mojí familii tam a jejich názory se shodují s tím, čís dneska vypsal. Zdravím, Vlčáku.

12 1
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 37,72
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik