Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Přečetl jsem pečlivě, snad, výroční zprávu Vojenského zpravodajství a stopro s ní souhlasím. Jen jsem v ní nenašel vaše vyjádření o horší dezinformánii.

Můžete mě navést, abych to našel? Děkuji.

2 1
možnosti
KL

Toto vyjádření v ní nenajdete, protože to je můj názor, který už mám nějakou dobu a na základě té zprávy jsem si jej jenom potvrdila. Že jde o můj názor je ostatně v textu jasně řečeno v posledním odstavci: "Což podle mne přináší škody mnohem závažnější než skutečné dezinformace."

6 1
možnosti

Obvyklá situace, když fanatik bojuje s fanatikem. Když sparťan potká slávistu, obvykle si souhlasně nepokecají o tom, jaký je Bořil prase a IQ37 by neměl řvát na rozhodčí. U covidu dostali prostor nadšenci a odpírači. Racionálních tam bylo málo. Když se člověk podívá na youtube komentáře o situace na Ukrajině, nejviditelnější jsou nadšení svazáci a youtubeři na ruské výplatní listině. Neutrálních, viditelných, tam moc není

Desinformace se šíří a je rozumné je potlačovat. Ale opatření by měl navrhovat někdo s chladnou hlavou, kdo rozumí pojmu svoboda.

2 7
možnosti
MB

O tom, co je dezinformace, rozhodujeme my. STRANA.

A svoboda jen ocaď pocaď. Liberální demokracie přece není žádná cochcárna.

7 2
možnosti
JK

Lžimánie vydávaná za pravdu je zase horší než dezinfománie.

1 0
možnosti
Foto

Nic nového. Něco jako brainwashing. Slabí mu podlehnou a šíří ho dál.

6 0
možnosti
Foto

Spíš zazní "deziinterpretace" a to asi ne zrovna od dezoláta, ale spíš od dezorientovaného glosátora... Dávám smajlíky protože se snažím pohybovat ne v extremech těchto dvou proudů. Dle mého pozorování mají oba proudy část pravdy. A to se to pak obzvlášť mele.

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 38,94
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik