Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VE

Vidím to taky tak. Na vládní hlásnou troubu ČT nekoukám, ani na jiné stanice a TV přijímač ani nevlastním. Platit ČT kvůli vlastnictví mobilu nehodlám. Budou chodit prý kontroly. Ještě si musím vyzjistit, jestli budu muset kvůli tomu přestat otevírat neohlášeným návštěvám, nebo bude stačit, nepustit je přes práh, když nemají soudní povolení k domovní prohlídce (nebylo by to na § 178 tr. nzákoník; Porušování domovní svobody?).

Vlastní agitaci proti této vládě jsem spustila už když podepsali "povinnou solidaritu"

3 1
možnosti
LP

Pokud vím, tak soud nikdy za tímto účelem nepovolil domovní prohlídku. Taky nebudu platit.

5 0
možnosti
Foto

J97o75s12e37f 85B38á96r78t72a

17. 9. 2023 17:59

To nejde, vy chcete zrušit masové ovlivňování voličů. Víte, jak by ty volby potom dopadly?

7 0
možnosti
JM

J98o26s45e70f 27M64i10k76i51n

17. 9. 2023 17:55

Třeba děti mám a přídavky na ně beztak nedostávám

0 0
možnosti
JV

Mně více vadí, že je vlastně platím dvakfrát.

Jedenkrát přímo ČT, a protože mám i kabelového poskytovatele, jeho prostřednictvím platím podruhé.

5 0
možnosti
VE

Tak budete třikrát :) až bude muset platit ČT za vás váš zaměstnavatel, tak vám to strhne z platu

1 0
možnosti
MK

Platím státu spousty věcí, které nevyužívám. Dálnice (nepoužívám skoro vůbec), zdravotnictví (nepoužívám skoro vůbec), školství (nepoužívám vůbec), důchodové pojištění (kdybych si místo něj šetřil soukromě, měl bych se v důchodu mnohem lépe) a další a další. Suma sumárum desetitisíce měsíčně.

Proč tedy tolik hysterie okolo poplatku za TV, který nečiní ani dvě stovky?

Můj výběr záměrně působí provokativně, ale zkuste si místo něj dosadit různé jiné státní aktivity, které jsou vám víceméně k ničemu. Ale z daní je pod hrozbou sankcí platíte.

1 6
možnosti
MR

Bod jedna dálnice používáte a to hodně, protože ne jen vaše jízda se počítá. Zboží co kupujete se taky musí někudy převážet. Takže sice ne přímo, ale nepřímo hodně. Používání zdravotnictví je dáno věkem do 50 je využíváno málo, ale pak to přijde tedy pokud vás nesrazí autobus. Školství máte už zřejmě vyčerpáno a tak nyní teprve splácíte co jste vyčerpal. S důchodovým se dá souhlasit.

5 0
možnosti
Foto

Na ČT opravdu nekoukám, tak nevidím proč platit nějaké výpalné. Rozhlas platím jen proto, že mám rádio v autě a tudíž by se mohlo omylem stát, že bych si ČR naladil.

5 0
možnosti
VE

taky platím rozhlas, kvůli autorádiu a rádiu, která se součástí domácího hifi. Měla jsem období, kdy jsem si ČT i poslechla, takže proti tomu se nebouřím

1 0
možnosti