Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

A proč jste Vy s tímto blogem musel skončit v Hydeparku? Původně jsem Vám chtěl doporučit, abyste odpovědi hledal zde a než jsem to stihl, tak už nemusím.

4 0
možnosti
JN

Tak na druhou stranu, články v Hydeparku mají v poslední době vyšší průměrnou čtenost než články na hlavní straně blogů.

9 0
možnosti
Foto

Dovolím si překopírovat svou odpověď panu Burgetovi s mírnou úpravou

Dobrý den. Pana Větvičku jsem poslední cca 2-3 roky nečetl, takže nebudu mluvit k obsahu jeho blogů. Chápu, že se mnoha lidem jeho psaní líbilo a jak správně uvádíte, najdou si ho jinde.

Blog idnes má jistá pravidla, jež jsou k nahlédnutí na redakčním blogu. Pakliže je kdokoliv porušuje (v případě pana Větvičky to bylo dle redakce 29x), musí počítat s tím, že vůči němu mohou být vyvozeny jisté sankce, včetně jeho vyřazení. Samotné číslo 29x svědčí spíše pro velkou benevolenci redakce. Jsem si jist, že u jiných vyřazených blogerů to bylo nejspíše méně prohřešků (namátkou pan Stejskal, který byl zbaven působnosti pro kopírování zcela bezvýznamného grafu stran finských voleb). Nikdo, ani opakovaný bloger roku nemá nárok na nějaké zvláštní zacházení. Opak by byl katastrofou.

Blog idnes není Hyde parkem v Londýně. Je to něčí majetek a ten má plné právo kohokoliv přijmout a kohokoliv vyřadit. Nalézat v tom konspirační teorie, případně omezení práva na vyjádření, je už jen konstrukt. Naopak v tom nalézám řád, který je nutné dodržet, aby nenastala anarchie. Pan Větvička jistě nalezne asyl na řadě dalších serverů, které budou mít pro jeho styl a obsah jistě více pochopení, stejně jako pro jeho případné vyjadřování o současné společnosti.

P.S. přečetl jsem si rozhovor s panem Větvičkou na Parlamentních listech. Jsem si jist, že toto médium mu poskytne velký prostor pro jeho vidění světa a že mu nikdo nebude klást jakékoliv překážky pro komentáře o válce na Ukrajině či dokonalému popisu doby Covid 19, které on zažil a na které má poněkud odlišné názory než ti, kterým umřela řada příbuzných.

9 5
možnosti
Foto

Vážený pane Vodvářko. V první řadě vám chci poděkovat za obsáhlý komentář. Jsem na tom podobně jako vy. Pana Větvičku osobně neznám a vlatně ani jeho blogy. Jenom vím, že psal v ostravském dialektu, který mi není blízký. Nicméně pokud byl odtud odejit kvůli svým názorům potažmo kvůli tomu o čem psal, tak je to principiálně špatně. ..

8 0
možnosti
Foto

Milý Jiří! Předesílám: L. Větvička není můj šálek čaje, proto jsem ho sledoval jen okrajově. Nicméně k věci. Přečetl jsem si rozhovor s ním na Parlamentních listech (12. 9. 2023), protože mě zajímalo, jaké důvody vedly 9násobného Blogera roku k eliminaci z iDNES (včetně soukromého blogu). Některé důvody z oněch 29 tam zmíněny jsou. Mě zaujal tento: „... v posledním blogu mi vytkli, že na titulní straně nemohou být texty obsahující vulgarismy, zvláště v titulku a perexu, pokud není vulgarismus ojedinělý a nevyhnutelný pro celistvost textu“. Nemohl jsem nevzpomenout na jeden z bezpočtu fantasmagorických textů K. Trčálka, konkrétně Apka na sex: Já nikdy! (9. 7. 2023). V něm autor popisuje, nanejvýš vulgárním způsobem, fiktivní návštěvu u dnešní senátorky D. Kovářové, s níž si ve své představě skvěle zaso*****l. V textu použil sedmkrát vulgární termín pro intimní styk (mr**t) v nejrůznějších variantách. A světe div se, prošlo to, článek jsem tehdy četl a reagoval na něj na hlavní stránce blogů. Takže: Co je dovoleno Jovovi... A také o tom to celé je.

11 0
možnosti
LS

Trčálek - univerzální hromosvod.

Vy sám jste s ním měl veliké nedorozumění.

Patrně proto citujete p. Větvičku, který měl pravidelně zbaběle zakázanou diskuzi a p. T. tuto zbabělost použil ironicky ve svém blogu.

Trčálek je jen ironie, co říkáte na Větvičkovo příspěvky na širém internetu?

3 3
možnosti
JK

Nebojte. Najdete ho jistě na většině proruských webů, co podporují rusáckou okupaci. Tam se vám bude moc líbit.

10 8
možnosti
Foto

Vaše reakce je neadekvátní. Můj dotaz zněl proč pan Větvička tady musel skončit. Na tuto jednoduchou otázku jsem od vás odpověď nedostal. Takže vaše reakce byla nemístná...

9 1
možnosti
JR

J81a38n 17R54á15ž

12. 9. 2023 13:33

Jednoduše řečeno, Větva zde skončil neb se názorově neshodoval s názory administrátorů skoro na vše.

Škoda, i když jsem s mnoha jeho texty nesouhlasil, ale např. jeho fotoreportáže objevující pro nás národní gastronomii z pro nás relativně neznámých zemí, byly perfektní. Proč i ty musely z archivu MfD najednou zmizet, opravdu nechápu.

11 0
možnosti
Foto

nooo nevím proč se ptáte nás, zeptejte se administace, Ti vědí určitě víc, než řadoví blogéři.

1 0
možnosti
JN

A myslíte si, že by se od pana Bangy dozvěděl víc než frázi typu: "panu Větvičkovi byl zrušen blog z důvodu dlouhodobého porušování Kodexu blogera"?

4 0
možnosti
Foto

Tak teď už mohu. Projděte si blogy pod sebou, pochopíte více. Pan Větvička vysvětloval, jeho osobní blog byl smazán 7. 9. 2023. Prý devětadvacetkrát porušil kodex blogera. Více nevím.

1 0
možnosti
JR

J56a57n 73R95á50ž

12. 9. 2023 13:23

Dnes to podrobně vysvětlil v rozhovoru pro Parlamentní listy

0 0
možnosti
LS

Ládíka najdete na každém dezinformačním webu. Nejnovější jeho článek je o podvodu 11.9.2001

4 4
možnosti
JR

J62a58n 59R95á15ž

12. 9. 2023 13:24

Co je to dezinformační web?

4 1
možnosti
  • Počet článků 247
  • Celková karma 20,56
  • Průměrná čtenost 1276x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik