Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Dneska souhlasím a zasloužená karma. Jeden rozdíl přece, generál Pavel svého působení za socialismu lituje, Andrej Babiš nikoliv a zatlouká.

4 5
možnosti
Foto

Lituje minimálně navenek, chvilku mu to trvalo, ale přesto je rozdíl oproti AB markantní.

1 3
možnosti
Foto

Cituju zprávu z prezidentské kanceláře...V době, o které se bavíme, tady byl nějaký právní řád, podle tohoto právního řádu opuštění republiky bylo trestným činem a ten byl posuzován naprosto shodně všemi soudci, kteří tady soudili trestní právo. Myslím, že bychom to měli vidět v tomto kontextu...snad jen dodatek, také Urválek a jemu podobní soudili podle tehdejšího platného právního řádu...Nic méně pro mě je úsměvné, že to řeší bývalý komunistaUž méně je úsměvné, že do finále presidentské volby se dostali dva bývalí komunisté, a že naše společnost neuměla vygenerovat osobu s vyšším kreditem.

21 1
možnosti
Foto

P38e13t61r 90H29a21n82n45i28g

11. 8. 2023 10:45

Zcela s Vámi, pane Šišo, souhlasím. I když můj názor je, že převlékači kabátů jsou nebezpečnější než ti, kteří zůstali věrni svému přesvědčení. A ostatně i bývalá KSČ se vůbec nechovala podle svých stranických, levicových ideálů. Až snad ta současná KSČM se znovu začetla do děl levicových klasiků.

8 2
možnosti
Foto

Dobrý den, Katko. Asi bych celkem souhlasil, ale panu Pavlovi, na rozdíl od těch dvou, nelze vzít jednu věc. Tisíckrát omleté, prosadil se v nejvyšších strukturách NATO a určitě to nebylo pro nic za nic. Ale jinak nelze Vašemu textu nic vytknout. Pokud je tedy vůbec co vytýkat :-)

5 1
možnosti
KL

Zdravím Jardo. Na tom, že já vidím Babiše za "osmnáct" a Pavla za "bez dvou za dvacet", zatímco Vy ho vidíte za "dvacet rovných" se asi zkrátka neshodneme . Ale shodnout se není přeci cílem .

Pěkný den...

11 1
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 39,30
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik