Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

"a zvazili uzemni ustupky ze strany Ukrajiny", pise autorka. Opravdu veri, ze by to bylo k necemu platne?

Neni to nic noveho pani autorko, k uzemnim ustupkum a za podobnych okolnosti byl v zari 1938 dotlacen Cs. prezident Benes. Opravdu to "pomohlo", do brezna 1939! V soucasnosti Putler se ani neobtezuje s nejakymi pozadavky, jednoduse si to co chce, pravem silnejsiho bere! Jediny rozdil mezi Hitlerem a Putinem je v tom, ze Putler je na rozdil od Hitlera trpelivy a bere si kousek po kousku a taky v tom, ze Hitler mel pri rozpoutani svetoveho konfliktu v zari 1939 spojence Stalina. Kdezto jedinemu spojeneci Putina Cine, se nejen do valceni moc nechce a do prime podpory ve valecnem usili taky ne. Uzemni ustupky je opakovani stejne chyby, politiky appesmentu-usmirovani agresora. Putin je vrah, zlodej a lhar, lhal kdyz tvrdil v pondeli, ze ruska vojska soustredena u ukrajinskych hranic tyto neprekroci a uz ve stredu dal rozkaz k prekroceni...

Kdo lze ten i krade a lhari a zlodeji, se pani autorko verit neda!

12 3
možnosti
JN

J35o26s49e88f 81N52i32k54l

9. 8. 2023 16:19

Ono je to trochu jinak. Západ již nemá sílu Ukrajinu podporovat, bohužel. Rovněž se nemůže do konfliktu přímým vojenským zásahem zapojit. A to je celé. Putin si počká a zřejmě zabere ještě Oděskou oblast a bude spokojen. Jednat nebude, nechal se napálit za posledních deset let Západem několikrát.

6 10
možnosti
LV

Pád Ukrajiny znamená posílení Ruska. A akceptovani tohoto stavu znamená poselství potenciálním agresorum, že klidně můžou vytáhnout klacek na slabšího. Najde se dost takových, kteří to schválí. Tedy dokud se to nedotkne jich samých. To pak ukážou, jak umějí řvát. Jenomže to už může být pozdě.

Ano, Západ Ukrajinu využívá k tomu, aby na jejím území zastavil ruskou agresi a rozpinavost. Protože ona sama se nezastaví. A my, tedy Česko, jsme v zóně, kterou chce Rusko zpátky. Jen hlupák proto může být potěšen z toho, že ukrajinská ofenziva vázne. Ale vzpomeňme slova Miloše Zemana o půlce národa...

13 3
možnosti
Foto

Zatím se ale rozpíná, navzdory hezkým slibům, Severoatlantická aliance.

12 9
možnosti
Foto

I kdybychom padli všici, vstanou noví bojovníci, ukrajinská vlajka nad Krymem zavlaje. :-;

3 0
možnosti
Foto

upřesní

I kdyby padli všichni Ukrajinci, vstanou

2 0
možnosti
Foto

Ano, přesně takto se o válce vyjadřuje i mnoho ruských reportérů v ruské televizi.

3 0
možnosti
PJ

hmm Trikolora, to hovoří za vše

9 6
možnosti
Foto

Říct pravdu se označuje málem jako vlastizrada a tak se nedivme chování většiny politiků. Košile je pořád blíž než kabát.

10 3
možnosti
Foto

Opravdu je těžké některé z vás brát vážně, když se tu adoruje tohle. Celé by se to dalo shrnout do tohoto: Vy, co jste označovaní za dezoláty, tady je moje náruč a Zelenskij je zlo. Dál už nekomentuji.

9 3
možnosti
Foto

Až válka skončí, bude V.Z. rád, když dopadne jako Churchill.

0 0
možnosti
Foto

J67a65n 13Š85i27k

9. 8. 2023 13:57

Aby se dnes člověk udělal zajímavým, aniž by o věci měl sebemenší ánung, bude psát a psát, co ostatní vydrží. Jak jste proboha přišla na to, že někdo někdy fanaticky křičel, že dodávky ze Západu jsou, abych citoval přesně Vaši pozoruhodnou myšlenku: "Na pohodu." To můžete nějak doložit nebo to vykřikují velcí vůdci lidu Rajchla a Okamura? Můžete citovat zdroje pro tento neuvěřitelný blábol? Vám jsou blízké pravicové a konzervativní hodnoty...Leda tak kuličky vaší babičky. Nebylo by lépe psát něco o podnikání a filosofii? Nebo se můžete pustit do roušek, to je taky nedoceněné a neuzavřené téma. Hezký den

12 14
možnosti
LB

Ústupky ruskému agresorovi budou nutné a budou nutné tím dříve, čím dříve se Evropa ekonomicky zničí ekologickým a lidskoprávním fanatismem, dotačním socialismem a myšlenkovým komunismem.

Zbídačení Evropané, kteří už nebudou zvládat platit běžné životní náklady totiž budou jevit stále méně ochoty financovat k tomu ještě cizí válku, byť by napadená Ukrajina byla sebevíce v právu proti útočícímu Rusku.

Jedinou šanci tento evidentně dlouhodobý válečný spor vyhrát má Evropa coby spojenec Ukrajiny pouze v tom, že bude ekonomicky silná. A tuto šanci si volbou aktuální mocenské kliky dobrovolně vzala. Rusko totiž jako diktatura může investovat libovolné množství zdrojů bez ohledu na své obyvatelstvo.

8 1
možnosti
Foto

Pokud bude se bude Ukrajina chtít bránit, je povinností USA a západních států je ekonomicky a vojensky zásobit vším, co budou ke své obraně potřebovat.

5 1
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik