Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Krumlov - bbq žebra a trdelník. Odevšad to na nás křičelo, když jsme se tam rozhodli přežít vánoce. Blbě tam tenkrát vařili a věřte, kdybych viděl nějaký jídlo, který by bylo "jinde", než stejné nabídky v každý knajpě, klidně za něj dám i tisícovku. Dám i víc, když vím, že budu sedět na správné židli, před správným stolem a se správnou kuchyní poblíž. V jeden den jsme vyjeli do Rakous a smakli si tam na tafflespitzu...

Nikdo nikomu nenutí hranolky za 259 kaček, jsou v nabídce. Každé zboží má svého kupce...

4 0
možnosti
JP

Mám stejnou zkušenost, Marku, v docela dost restauracích v Krumlově opravdu vařili pod psa (ze psa snad ne). Nejhůř v té u jezu. Našli jsme se ženou jednu u Vltavy, kde nám velice chutnalo. I když i tam za už tehdy vysoké ceny. Zaplatili jsme bez reptání. Ale nevím, jestli každé zboží má svého kupce. Zvlášť jedna velká rozkrájená brambora.

0 0
možnosti
Foto

I76v70o 97C15i44l27i31c43h

2. 8. 2023 20:21

Záleží na tom, kam jdete. Já se v Praze pravidelně stravuji za cenu lehce přes stovku a ta jídla jsou výborná a porce velké. Ale asi bych se nešel najíst mezi turisty na Staromák s výhledem na orloj (už jen proto, že se turistickému centru vyhýbám jak čert kříži hlavně kvůli těm davům turistů)

3 0
možnosti
MV

Havelská jídelna...ty jejich šunkofleky!

2 0
možnosti
Foto

Momentálně si také v české Šumavě užívám bavorských cen

1 0
možnosti
JP

Možná brzy, Viléme, budeme říkat: Jó, v Bavorech, to je láce, ne jak na Šumavě.

0 0
možnosti
PZ

Jestli má autor na mysli Molo restaurant tak to je zážitková restaurace, ketrou měli nedávo v prádle i na PL, kde se rozhořčili nad květákem za 530 Kč, ale to není spažený v trojobale, stejně jako svíčková (viz jídelák na odkaze) každý na Lipně může jít i jinam a to platí i o Krumlově, podívejte se menu i jiných restaurací

molo-restaurant-menua3-a4-cz-en_1.pdf (mololipno.cz)

0 0
možnosti
MV

Nevíme, jestli má autor na mysli Molo. To bych prubnul. Když jsme ale byli v Krumlově, teprve to tam stavěli

0 0
možnosti
Foto

Stručně - Babišova drahota....

3 6
možnosti
VB

Prostě do Česka nikdy. Teď na Madeiře, ryba, že ocas z talíře ležel na ubruse za 14 euro. Nikdy žádné překvapení, všude ceny, příjemná obsluha. Ne jako v Česku, kde jsou loupežníci a ještě protivní.

0 0
možnosti
JP

Byl jsem v Itálii. Ve Vieste u Miguela s manželkou Češkou (takže česky i obsluha): 5chodové menu s (jakýmkoli) množstvím dobrého domácího vína, aperitivem, digestivem za 20 €. Jak to ti Italové dělají?

0 0
možnosti
MK

Komunista objevil volnej trh a zákon nabídky a poptávky.

2 2
možnosti
AT

Už je to tady,

řvali svorně, když odevzdávali své rudé knížky. Dnes se divíme tomu, že dnes volají povětší a větší svobodě v podnikání, aby se právě takové výsledky s těmito důsledky ještě rychleji dostavili.....

0 0
možnosti
JK

A co jako? Když někdo bude nabízet pět kozích bobků s pučálkou za 499,-, je v tom nějaký problém??

11 2
možnosti
AT

Není,

nebo to se nejí, ale někomu to může i chutnat, tak proč mu to sebrat, když dá při placení pětistovkou dýško s poznámkou, že je to dobré.....

1 0
možnosti
PD

Tak nastesti nas nikdo nenuti to kupovat s pistoli u hlavy, jak by z narku nekterych malem vyplivalo. Kdyz to nikdo nekoupi, tak to nikdo prodavat nebude a samozrejme to plati i obracene.

12 0
možnosti
JM

V posané destinaci bude asi nejlepší chlebová pomazánka - tenký chleba mezi dva tlusté.

2 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik