Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Kdo jsi bez viny...

Pirát se přiznal a odstoupil, to JP je jiná liga, když byl během covidových omezení načapán na soukromé oslavě podnikatele v hotelu v Teplicích tak si náhle vzpomněl :

"V hotelu Prince de Ligne jsem se v sobotu v podvečer ubytoval, neboť jsem s ředitelem a účetním hotelu řešil problematiku hospodaření hotelové společnosti, s níž mám uzavřený dlouhodobý poradenský kontrakt. Pokud by to někoho zajímalo, jsem totiž inženýr ekonomie se zaměřením na oblast restauračního stravování a cestovního ruchu, takže jsem vlastně zpátky ve svém původním oboru,“ prohlásil Paroubek.

"Protože mé pracovní jednání skončilo v cca osm hodin večer, vědel jsem již předem, že do Prahy nemůžu cestu autem stihnout do 21 hodin, proto jsem se ubytoval v hotelu," popsal důvody svého pobytu v Teplicích.

12 0
možnosti
MV

jj, tu slavnou Cestu pana Účetního na sever mam stale take v pameti

12 0
možnosti
Foto

J67a73n 66Š79i32k

31. 7. 2023 16:36

Tak každý máme nějaké ty nepovedené touhy a skandálky, o tom víte určitě své pane Paroubku, že. Jinak v současném deficitu státního rozpočtu nevidím za účelné finančně podporovat bývalé ústavní činitele, kteří si za dobu ve funkcích mohli naspořit na důchod dostatečné částky. Přeju jim to. Každý klidně ať má třeba vrtulník a boening k dispozici, ale až na to stát bude mít. Hezký den

6 3
možnosti
MV

chuj - cchun - kung

to by mohlo od vsech tech nesvaru pomoci, co rikate, p Paroubku?

4 0
možnosti
MV
JZ

Vzhledem k působení Jiřího Paroubka za socialismu v RaJ Praha 1, kde se mu vzhledem k jeho jistým pracovním metodám říkalo Jirka šuple, mne napadá jediné, ono krylovské vrah o morálce káže.

17 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
Foto

Nějak si matně vzpomínám , že na jedné oslavě v rámci ČSSD, kde pan autor statoval, jeden socan odpráskl Kočku, podporovatele a kamaráda autora.

Takže bych byl v kritice pouhého fackování zatra opatrný.

22 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
JZ

Píše Paroubek, který se zastává usvědčeného a právoplatně odsouzeného korupčníka Ratha.

9 0
možnosti
JB

J64i49r39i 12B96o25r

31. 7. 2023 15:46

Když nenávidíš není co řešit.

5 0
možnosti
Foto

A co Paroubku ta střelba na křtu tvý knihy???

Proti tomu je ten pirát vlastné žabař.

14 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
ZV

Jestlipak bys Jirko dovedl takhle přesně vyčíslit Czech Tek 2005 kdy si nechal nasadit do akce 1200 policistů z toho 850 ze speciálních jednotek,dvě vodní děla,obrněný transportér,policejní vrtulník,dýmovnice,zásahové výbušniny,pásový transportér BVP vyzbrojený kulometem a rychlopalným kaňonem. A co ošetření cca 100 osob z nichž někteří byli hospitalizován. Tehdejší ministr Bublan řekl,že mu tehdejší premiér řekl"že chce razantní zákrok". Tak vezmi kalkulačku a počítej.

12 0
možnosti
RJ

Ehmm, jak se má bývalá manželka, tedy ta první? Když už jsme u těch milenek.

5 0
možnosti
Foto

Zuzanka, Rostislave, z dobré pražské rodiny. Dalo by skoro říci, že šlo vzhledem k Jirkovi o morganatický sňatek. Pak byla vyměněna za Petru (tedy nastal model jím kritizovaný ještě manželka a už milenka). Posléze i toto krachuje, soudí se nejspíše ještě dodnes o prachy.

Což nebrání, aby nám pan expremiér nedával morální soudy. Chucpe na entou

8 1
možnosti