Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pan Nožička funguje tak, že prostě omílá celé roky jeden jediný trik furt dokola: vytrhne z veškerého kontextu nějaký bezvýznamný fakt, přefoukne ho jako balón a obalí ho do balastu 500+ slov jakoby "spravedlivého zvažování" a všechno ostatní... jednoduše zaignoruje. Takhle prosté. Načež příspěvky s potenciálem zasazení jeho ignorancí do souvislostí odmítne s odůvodněním "o tom ten článek není, to sem nepatří." Když budete ignorovat pár mrtvých Židů, tak vám taky vyjde, že ten pán v Německu postavil moc hezké dálnice.

K zabíjení diskuze používá tři postupy:

1) Osobuje si právo rozhodovat, co je v diskuzi k věci a co ne.

2) Osobuje si právo tvrdit, že věci dle jeho subjektivního rozhodnutí bodu 1) do diskuze k jeho článkům nepatří, nemají tam co dělat.

3) Nevyhovující příspěvky maže.

Na 1) a 2) tam, kde panuje normální svoboda slova, nic špatného není. Ďábel je ukrytý v detailu, a ten detail zní: bod 3). A znovu: není na tom nic složitého. Je to postup velmi nenáročný, prostý a jednoduchý. Ono taky, chtějte po panu autorovi, aby vymyslel něco složitého, že.

12 6
možnosti
Foto

Přesné, pane Kubíčku, děkuji za příspěvek.

2 2
možnosti
Foto

V Bibli stojí - nesuď, aby sám nebyl souzen. My zase máme rčení - jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá, nebo - na hrubý pytel, hrubá záplata. Faktem je, že skupina s mainstreamovou a antibabišovskou orientací tady místo slušné výměny názorů zavedla agresivní reakce i s urážkami jinak smýšlejících. To, co předvedl diskutér Typner je už ale hodně za hranou.

13 6
možnosti
RK

To mě vždy pobaví, když si komunisté z přesvědčení berou do úst bibli

4 6
možnosti
Foto

TAK SE NÁM TU SOUZI A SOUŠKY NEUPOLEMIZUJTE MAFRA mění majitele, a hin sa hukáže hdo z VÁS. Teda, možná

2 2
možnosti
Foto

MAFRA bude i nadále sloužit stejným pánům, jako nakonec většina našich médií.

1 3
možnosti
JK

A kromě toho, že panu Slušnému nevadí ani ta nejhorší sprostota vůči dámě, tak coby neinteligentní zbabělec smaže klidně i celé vlákno se SVÝMI VLASTNÍMI příspěvky. Opravdu. Skutečně, tady to je, rekonstrukce z mailu:

JK: Jadernou elektrárnu tady bude stavět Putinův Rosatom! (Josef Nožička prostřednicvím opakované volby Miloše Zemana, u něhož to vždy bylo klíčovou agendou jeho mandátu, snad až na kanál Dunaj-Odra-Labe).

JN: Jak nejspíš každý ví, jadernou elektrárnu u nás nebude stavět či dostavovat Rosatom, přestože Miloš Zeman dvakrát prezidentskou volbu vyhrál. Co tam máte dál?

JK: Že to na tom, jak moc jsou voliči Miloše Zemana hloupí a jak strašně chtěli ublížit naší zemi, nemění vůbec nic. Je to jako když chlápek, co má na zahradě džungli, kritizuje souseda, že má moc hustě nasázený rajčata.

JN: Já raději nechci spekulovat o tom, koho volí Jiří Kubíček...

JK: Sebrání peněz armádě kvůli podpoře KSČM, vakcína Sputnik, střídačka ministrů zdravotnictví jak apoštolů na orloji, covidové tiskovky, EET, Účtenkovka, obří zadlužení státu, Čapák, PES, Semafor, nefunkční registry a rezervační systémy, zaklekávání firem, kauza Stoka, "Osobně dovezu té vakcíné", 2 miliony za fotky Schillerky, posudek aby ministerstvo nevymáhalo dotace Agrofertu, trestní oznámení na záchranářku, "Migranti vám ukradnou chalupy", zbytečná polní nemocnice, nevyšetření Bečvy. Tak nic z toho nevolím.

pokračování ->

6 3
možnosti
JK

JN: Tak jen tak namátkou: Zemanovi lze vytknout spoustu věcí, ale to, že by prosazoval dávat co nejméně peněz armádě, rozhodně ne. ANO jsem nikdy nevolil, ovšem když sem motáte i ty miliony za fotky pro Schillerovou: neuniklo vám náhodou, že i šéf Pirátské strany si při nedávných cestě do Asie platil z erárních peněz fotografa? A také vám nejspíš uniklo, že vyšetřování Bečvy neustále probíhá, ovšem k vaší smůle to nevypadá, že by viníkem byla Bbaišova Deza, nýbrž firma Energoaqua. Fakt vám není trapné až takhle lhát?

JK: Ty dvě věci a rozpočet ministerstva obrany toho klidně vyndejte, neubyde.

JN: Tak je pravda, že jindy v diskusích lžete ještě víc, takže ty dvě nebo tři lži jsou na vaše poměry ještě docela dobré.

JK: Vy si fakt myslíte, že když nemám ambice se v máma přít o pár drobností z přeplněného sudu, tak jsem lhář? Na druhou stranu to ukazuje, proč vám náš minulý prezident tak přirostl k srdci. Mimochodem, Fialovi s Pavlem lze vytknout spoustu věcí, ale to, že by prosazovali dávat co nejméně peněz armádě, rozhodně ne.

-

Toto vše smazáno. Ale neklesejte na mysli, sprostota vůči paní Jandové byla samozřejmě ponechána na místě.

8 1
možnosti
JV

Ještě jste mohla napsat, proč máte stopnuté příspěvky, když jste tak slušná.

5 4
možnosti
Foto

Pane Vondráčku, mrkněte na dodatek k blogu: "Důvod smazání: Neslušné, vulgární"

3 0
možnosti
MV

pane Kulo... a ja jsem se napriklad ve včerejsi diskuzi od p Nozicky dozvedel, ze se mozna jmenuju jinak.. mozna budu priste Jandová.

u p Nozicky jeden nikdy nevi...

k tem sprostarnam pana Typnera, Lnenicky a Nozicky jsem se v diskuzich vyjadril

peknou nedeli preju, Marie

8 0
možnosti
Foto

Jak může pan Nožička vědět , že paní Jandová není paní Jandová a pan Valíček je taktéž někdo jiný.

A je vůbec pan Nožička panem Nožičkou?

3 0
možnosti
JK

Ten Typner je v jádru nešťastný člověk.

5 0
možnosti
MV
RK

No, tady už se maže taky

0 0
možnosti
MK

No vidíte, demokracie funguje.

2 0
možnosti
Foto

P. S. Diskusi dnes neotvírám. Jednak bych neměl čas reagovat, poněvadž chci dnes navštívit filmovku v Uherském Hradišti, a navíc jsem dost znechucený úrovní diskusí na iDnes z poslední doby.

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=804636

.

Ovšem tuto úrověň pan Nožička spoluvytváří a udržuje, takže jeho prohlášení je velmi pokrytecké.

15 3
možnosti
RK

Učitel se ve svém blogu dopustil opět lži a demagogie a moc dobře ví, že by dostal dávku pravdy. Viz blog pana Herdy.

11 2
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik