Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Sebrání peněz armádě kvůli podpoře KSČM, vakcína Sputnik, střídačka ministrů zdravotnictví jak apoštolů na orloji, covidové tiskovky, EET, Účtenkovka, obří zadlužení státu, Čapák, PES, Semafor, nefunkční registry a rezervační systémy, zaklekávání firem, kauza Stoka, "Osobně dovezu té vakcíné", 2 miliony za fotky Schillerky, posudek aby ministerstvo nevymáhalo dotace Agrofertu, trestní oznámení na záchranářku, "Migranti vám ukradnou chalupy", zbytečná polní nemocnice, nevyšetření Bečvy

23 12
možnosti
JD

Stoka, nevyšetření Bečvy?

Je to u soudu!!!

9 7
možnosti
MK

Autore, pravdu máte pouze v jedné vaší větě a to že ve státní kase je díra o velikosti několika set miliard. Ale už jste zapomněl dodat, že tuto díru způsobila vaše vláda zběsilým rozdáváním za covidu.

Váš guru se jednom z veřejných vystoupení chvástal, že jeho vláda rozdala 800 miliard. A to je také ta pravá příčina dnešní kondice státních financí.

19 8
možnosti
JD

Tehdejší opozice chtěla ovšem podporu ještě větší!

9 6
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 941x
Jsem manžel, táta, v posledních letech též politik, moderátor, scenárista a dramaturg, od října 2017 poslanec Poslanecké sněmovny PČR zvolený jako nestraník za hnutí ANO 2011, předtím v letech 2010 až 2014 zastupitel města Ostravy za TOP 09. Zajímá mne sociální problematika, rodina a konzervativní hodnoty u mne mají navždy zelenou.

Seznam rubrik