Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

To jako na konci článku mluvíte o dnešní opozici, která za dva roky nebyla schopná uvést jeden jediný konstruktivní návrh? Opoziční destruktivní chování vidíme dnes a denně, nemluvě o blokování sněmovny, stovky hodin bezduchého tlachání. Stačí se večer podívat na protivládní CNN Prima news zprávy.

11 8
možnosti
Foto

Že by to byla reakce opozice na to, jak ji pětikoalice ve Sněmovně "válcuje" svoji většinou ?

3 2
možnosti
JZ

Pro upřesnění k článku. Z tabulky korupce Transparency International za rok 2022.

Podle něj se Ukrajina nachází na 116. místě. Rusko se pak umístilo na 137. místě ze 180 hodnocených zemí a v Evropě tak obsadilo poslední příčku.

6 6
možnosti
LH

A proto je svoboda projevu špatná a vůbec nikdo jí v Evropě neomezuje, aha.

6 6
možnosti
JZ

Šarapatka jaksi cudně zamlčel, že na Ukrajině umírají lidé vinou ruské agrese. Asi takhle, radovat se ze smrtí obyčejných Rusů, je chucpe. Už jsem také o tom napsal blog. Za protektorátu Čechy a Morava se Češi také radovali z německých ztrát a mám proto pochopení. Stejně tak má pochopení proto, když se nyní někdo raduje z ruských ztrát.

7 8
možnosti
LH

99% blogů zamlčuje, že na Ukrajině umírají lidé. Což bude možná tím, že se věnují jinému tématu a nevidí Rusko i v článku o rozbitém toustovači jako Ziegler.

10 6
možnosti
JK

Blahobytnej vyžranej chlap si stěžuje, že ho utiskujou.

7 11
možnosti
Foto

Nezlobte se pane Kubíček, máte nějaký názor k argumentům, které jsem napsal, nebo si jen "léčíte" nějakou frustraci? Svěřte se...:-)

13 7
možnosti
JK

Když někdo říká, že melete nebezpečné kraviny, tak vám tím nic nezakazuje. Člověk veřejně poukáže na blbosti co hlásáte, a už se cejtíte div ne jako druhá Milada Horáková. Tohle dryáčnické strhávání pozornosti na sebe se mi tak hnusí!

17 10
možnosti
LH

Když ovšem nějaký soud určí, že váš názor je "nenávist", to už je jiné, ne? A zákon umožňuje takto onáleokovat cokoli.

5 7
možnosti
Foto

Nevím jestli máte prořízlá ústa, jak sám přiznáváte, ale faktem je, že když už svá ústa otevřete, mám potřebu otevřít okno a vyvětrat. Můj problém, ne váš

10 13
možnosti
Foto

Že by sprosťák?:-). ale máte pravdu, je to Váš problém:-)

8 6
možnosti
Foto

J19o26s57e50f 96B86á16r13t79a

22. 6. 2023 12:27

Inteligentní karma.

9 10
možnosti
JZ

Snůška blábolů, nic jiného. Toho, že svoboda projevu u nás existuje, je důkazem i tento blog. V Rusku by autora za takové řeči, už seděl ve vězení.

17 14
možnosti
Foto

Hezký den pane Ziegler. Blábol je konkrétně jako co?

7 6
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik