Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Souhlasím, že dnešní architekti "demokracie" jsou bývalí komunisté. Bohužel hodně díky Václavu Havlovi, dnes očištění práskači prorežimu jsou na nejvyšších státních postech. Média nezvou k diskuzím neparlamentní strany a levicově rudo-zelený proud uhání ve všech vzdělávacích zařízení. Poctivé zodpovědné pravicové názory jsou radikalizovány dnešní nomenklaturou.

8 7
možnosti
OD

Muhaha - a které jsou ty "pravé pravicové" názory? A která partaj je tu venčí?

Z guru Klause je ješitný stařík, jeho pseudokapitalismus skončil fraškou zvanou Topol a Nečas.

S mimoparlamentními stranami se nikdo nebaví, protože jsou jich stovky a nikoho to nezajímá - kdyby zajímalo, jsou stranami parlamentními.

A ty dnešní "národní konservativci" stojí na stejném lešení s Konečnou a Skálou, komedianti.

Víte, kdo je "česká pravá pravice"? Banda žvanivých, chamtivých, mocichtivých psychopatů, nul a nýmandů - úplně stejných, jako jsou ti samí v rudozeleném woke dresu

8 8
možnosti
RJ

No, sice na tom nejsme ještě tak špatně jako třeba v UK nebo Německu, Rusko netřeba zmiňovat, bavíme se o demokratických státech ale je pravda, že našlápnuto máme pěkně. Ono to přímo souvisí s tím jak se vládne v EU, potažmo USA, neomarxistické tlaky jsou zřetelné a naše vláda je v přímém vleku zrovna EU. Každá vláda, bez rozdílu ve zřízení, politickém systému, je ráda když může nějak omezovat svou kritiku, nebo obecně "ovládat" své obyvatelstvo. Sice všichni křičí proti čínskému systému sociálního kreditu ale v podstatě jen tiše závidí. V okamžiku kdy současná vláda ovládá v podstatě všechny tři nejvyšší Ústavní instituce, navíc ji jde na "ruku" Ústavní soud prostřednictvím pana Rycheckého, těžko se divit těmto snahám, to pokušení je obrovské.

12 7
možnosti
Foto

Hloupý příspěvek o tom, jak je zakázáno říkat hloupé věci.

5 9
možnosti
Foto

Tak třeba nekdy zkusíte napsat něco sám a uvidíme:-)

7 7
možnosti

P27e59t17r 97Č74e17r95n22ý

22. 6. 2023 15:38

A jak víte, že majitel Q8 žádal (žádá) o pomoc?

5 2
možnosti
Foto

Tak to opravdu nevím:-). Akorát, že jel jako hov...do a měl na autě značku. Možná to byl ale nějaký zakuklený Rusák:-).

6 7
možnosti
Foto

Prosím P.T. komentátory, aby se drželi tématu a pokud s něčím, co jsem napsal, nesouhlasí, aby byli konkrétní. Jinak jsou to, s prominutím, jenom bláboly. Rád na vaše komentáře zareaguji. Raduje-li se ale někdo ze smrti kohokoli jiného, za odpověď mi nestojí. Spíš je to na "napráskání" Rakušanovi. Jsem, mimo jiné, vzdělán v právu. Pá paragrafů by se na to našlo.

10 7
možnosti
Foto

Blábolíte vy.

Nikdo vám nebrání říkat si co chcete. Jen za to taky musíte nést odpovědnost.

12 9
možnosti
JR

J97a70n 78R94á82ž

22. 6. 2023 14:09

Že dám někdy Vašemu blogu karmu, bych ještě včera nevěřil. Dnes ji dávám za celkový obsah, i když s dílčími názory nesouzním. Ale to jsou maličkosti.

12 8
možnosti
Foto

Díky a vážím si toho.

3 0
možnosti
HH

Můžete prosím konkrétně sdělit, co se to tu nesmí říkat veřejně a conje trestáno? To, že někdo označí někoho nazory za hloupé a demagogické není cenzura...

To že někdo upozornizna lži, neni cenzura...

10 11
možnosti
Foto

Zrovna dnes třeba soudili (a osvobodili) jakousi učitelku, která si dovolila říct svůj, lhostejno zda správný nebo ne, svůj názor.

Asi málo čtete:-).

10 8
možnosti
Foto

Jistě, váš názor je ta jediná pravda, že?:-)

7 7
možnosti
Foto

Divný, tvrdíte, že se nic nesmí říkat a přitom to říkáte na jednom z nečtenějších zpravodajských serverů. Panečku, to je oxymoron :)

12 11
možnosti
Foto

Viz předchozí komentář: Zrovna dnes třeba soudili (a osvobodili) jakousi učitelku, která si dovolila říct svůj, lhostejno zda správný nebo ne, svůj názor.

Asi málo čtete:-).

7 7
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik