Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

Jsem ráda, že jste to vy, protože ty Vaše skvělé fotky plné vášně a života mluví za vše!

1 0
možnosti
JK

J50a42n 36K69a15r81a45s76e72k

13. 6. 2023 11:20

takze Evi, pristi rok. My duchodci jsme to dneska u pracovni snidane na chate probrali a skutecnost, ze jsi s tou Slovenkou na konci hodnoceni nas vsechny znacne rozrusilo.

Vim, ze to prekousnes a zpracujes to zklamani nekolika basnickami, na kter su uz tesime.

Na prisiti rok musime my 'normalni' obcane pripravit nejakou strategii, jak ty obvykle kandidaty Narodni fronty z te souteze vypoklonkovat.

Hlavu vzhuru!

5 0
možnosti
Foto

Díky za podporu všem spřízněným duším. Mám radost z třetího Íčko. Gratuluju ostatním a zdravím do léta všechny blogařské duše. A co hlavně? Přes všechny souhlasy či názorové rozdíly, buďme hlavně všichni zdravííííí.

21 0
možnosti
Foto

Gratulace Jaromíre Vypravěč je hezčí, než bloger :D At ́ se daří i nadále.

6 0
možnosti
AT

Já vím, že jsem sprostý a nepřející, přesto mi to každý rok nedá, abych se neotřel o velikost a význam našeho rybníčku, kde 880 hlasů stačí, aby vítěz převálcoval celou konkurenci, nabitou samými uznávanými jmény

16 7
možnosti
Foto

To je taky pravda. Já bych to zrušila. Každý má svůj osobitý styl. K čemu jsou tituly? Jen ego je potřebuje.

5 3
možnosti
Foto

Děkuji! I po deváté mám z prvního místa radost. A gratuluji všem fajnym blogařum!

30 9
možnosti
Foto

Někdy Ti ukážu jak vypadá Ičko pro fotografa z roku 2012 a letošního vypravěče

7 0
možnosti
Foto

Velká omluva pro Danku Štoflovou. Na hlasování jsem zapomněl a můj chybějící hlas ji připravil o dělené vítězství... Což je škoda protože je tu opravdu nejlepší.

10 2
možnosti
Foto

Vždyť to všichni víme, že je nejlepší. Tu pomyslnou korunku na hlavě má, ať dostala titul nebo ne, a naše uznání. To je víc než všechny tituly světa. A ona je srdcem indiánka. Já bych řekla, že indiáni si na tituly moc nepotrpí. Vědí, že tady je to celé o něčem jiném.

10 2
možnosti
Foto

Sláva vítězů nám ostatním čest.... Náplastí na to, že Danka Štoflová nevyhrála je mi Jaromír.... Takže za mě spokojenost :)

11 0
možnosti
KL

Tak jsem "bramborová" o jediný bod . To sice zamrzí, ale "medailistky" byly zkrátka lepší. Moc blahopřeji, zaslouží si to a myslím si, že čtenáři vybrali dobře .

Stejně jako blahopřeji "medailistům" i v ostatních kategoriích a všem přeji, aby jim to psalo nadále tak dobře ...

16 4
možnosti
  • Počet článků 760
  • Celková karma 17,19
  • Průměrná čtenost 7551x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.