Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Pro pana Zdeňka Bártu a paní Danku Štoflovou:

Pane Bárta, tak my dva jsme právě ti, kvůli kterým paní Danka Štoflová NEVYHRÁLA... Já jsem nezapomněl, ale pořád jsem to odkládal, až se stalo... Paní Danko, PROSÍM, buďte velkorysá a ODPUSŤTE dvěma nešťastníkům - já už to příště neudělám ! A taky mi věřte, že na Vaše blogy budu čekat stejně netrpělivě jako dosud, ale smutněji... MOC se těším na Vaši knihu - snad se dostane i na dalekou severní Moravu !!! Je mi smutno a tak si dám fernet... Krásný večer všem !

5 0
možnosti
Foto

Já už také příště také neudělám...

1 0
možnosti
JD

Opět se potvrdilo to, že pravda a láska vždy zvítězí!!!

Opět se také potvrdilo to, že uliční výbor opět prohrál.

V diskuzi je to vidět a není to pěkný pohled.

14 9
možnosti
JK

V diskusi je to opět vidět a opět to není pěkný pohled.

8 3
možnosti
IM

I23v50a97n 25M72i32n92á83ř

13. 6. 2023 19:03

Ocenění pana Šiši mě velmi potěšilo ! Jeho fotografické reportáže jsou skutečným obrazovým vyprávěním. Dokáže najít půvaby, romantiku i historickou nostalgii české minulosti - i tam, kde by ji málokdo očekával.

Často mne napadá, že cit, ucelenost a systematičnost jeho prací, by mu mohlo - mnoho profesionálních fotoreportérů závidět.

Přesto, abych jen nechválil. Domnívám se, Jaromíre, že dost často míváte problém s vyřazením některých tématicky podobných záběrů. V tomto musí být fotograf nemilosrdný ! Veškeré fotky tohoto druhu, snižují vždy účinnost - těch nejlepších. Dáte-li na radu starého praktika, ze stejného důvodu - omezte i jejich celkový počet.

Na Vaše další práce se moc těším a k těm minulým se často i opakovaně vracím. Takže jak jinak, než (otřepaným, ale pravdivým) .. "Dobré světlo" a "Kolama dolů" !!

7 0
možnosti
Foto

Jéééé, to se hezky čte a dám vám za pravdu, je mi často líto některé fotky vyřadit. Na fotoreportáž vybírám cca ze 150 fotek a nevím proč jsem si dal limit, že fotoreportáž by jich měla mít 50. Někdy málo je víc. Díky za světlo i kola.

3 0
možnosti
LH

Teda to je řevu. Někteří mírně řečeno neumí prohrávat a to hlavní libkomando ještě ani nedorazilo.

14 5
možnosti
JJ

Jako že zase ten rusák Větvička/Olšák? Neskutečné...

14 14
možnosti
LH

Jak se pozná "rusák"? Sedí na lavičce v parku a není při tom genderově neutrální?

12 1
možnosti
DR

No nevím, myslím že toho zlého Větvičku tu pár lidí z budějického uličního výboru nepřekousne.

16 9
možnosti
LH

Určitě už smolí blog o tom, jak hlasovali jen spiknutí dezoláti a zaprodanci.

8 1
možnosti
Foto

Prajem Vám pekný deň. Veľmi pekne ďakujem, že si nájdete čas a prečítate môj blog v slovenčine. Vďaka, že ste si dali tú námahu a dali mojim blogom aj hlas. Ja si to vážim, aj keď nie som súťaživý typ.Rada zdieľam príbehy a myšlienky a snáď v tom budem aj pokračovať.

6 0
možnosti
MB

Vse je v naprostem poradku - v zemi, kde strana konfidenta Babise vede pruzkumy popularity a kde Milos Zeman byl dvakrat zvolen presidentem, jsou vysledky ankety jen dalsim potvrzenim rozhledu, urovne a kvality volicu.

14 20
možnosti
MB

Výsledky nejsou podle vašeho gusta, tak kopete? Správně.

19 8
možnosti
MK

Jaký je důvod, že v titulku je uvedeno pouze příjmení blogerky, zatímco Vypravěč roku je uveden i se jménem? Ona snad nemá křestní jméno?

2 2
možnosti
JK

To bude stejná záhada jako to, že šichtařová si dala do svého profilu reklamu na své knížky...

5 4
možnosti
VF

Paní Šichtařové nerozumím co píše, panu Větvičkovi nerozumím jak píše.

Se všemi ostatními si rozumím a děkuji ze MOC MĚ TĚŠÍ

34 10
možnosti
  • Počet článků 760
  • Celková karma 17,19
  • Průměrná čtenost 7551x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.