Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ja pre seba to mám takto: Každá etapa životnej cesty má svoje čaro. Povedané slovami J.C.Maxella: Nemôžeme si vybrať, koľko rokov sa dožijeme.ale môžeme si samy zvoliť, koľko života dokážeme našim rokom dať...

2 0
možnosti
Foto

Milá Ivo, napadá mě, že skutečný věk, iluze věku, zdání věku, smíření se s věkem... prostě že to vše je jako dráha pro atleta, který měl původně běžet čistý sprint, ale někdo mu tam postavil překážky, přes které teď musí hopsat, ať se mu to líbí nebo ne.

Užívejte si chvilek, kdy po Vás chtějí v baru občanku, protože já znám jednu, které není zdaleka tolik, aby jí někteří považovali za manželku svého devadesátiletého tatínka. Chuděrka, jak ráda by ukazovala tu občanku. Jo vy mi nevěříte? Tak budu konkrétní, jmenuje se Zdeňka Ortová.

1 0
možnosti
Foto

Zdeničko, omlouvám se za opožděnou reakci. Někteří devadesátiletí muži mají velmi mladé ženy a nemyslím tím ty ženy, kterým se říká zlatokopky. Někteří muži prostě mají nebývalé charizma až do velmi vysokého věku a potom je jedno, kolik mu je let. Mohli mít tento pocit. Že jste mladá žena charizmatického devadesátiletého muže. Nevíme. Hlavně je to jedno. Co si lidi myslí, nevypovídá nic o nás ale vše o nich. Máme tendenci si brát věci osobně, ale nemáme to dělat. Děkuji moc za váš komentář. Beru si ho k srdci. "Užívat si každého dne. Radovat se z toho, co je a nebrat si nic osobně."

0 0
možnosti

(i za Váš minulý blog - nějak to nestíhám ). Tak on věk je jen číslo, že? A navíc se týká jen našeho těla. Kdysi jsem o tom také napsal (kdyby byl zájem: miroslavpavlicek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=737334).

Já, například, málokdy potkám někoho staršího než jsem já .

2 0
možnosti
Foto

No, asi tam spějeme všichni. 🙂 Já pracuji se seniory, takže v práci jsem za pískle, ale jinak se už často potýkám s tím, že jsem spíš z těch starších, když ne nejstarší. A bude hůř.

1 0
možnosti
Foto

A těch Kristových letech, podařilo se Vám způsobit nějakou katastrofu? Pokud ne, tak ještě máte šanci.

0 0
možnosti
Foto

Si někdy říkám, jestli já nejsem ta chodící katastrofa. 😉🙂🙂

0 0
možnosti
Foto

Hm, bomba, naneštěstí bonton zakazuje se ptát ženy na věk. To je tedy výhra tenhle text

1 0
možnosti
Foto

😁 Asi před měsícem jsem řešila takovou bizarní situaci. Chtěl se se mnou ženit tunisan, který by mohl být můj syn. Mohla jsem mu horem dolem cpát, kolik mi je let. Trval na tom, že jsem krásná a že věk je úplně jedno. 😁 Tak jsem mu spočítala, kolik mi bude, až jemu bude tolik, kolik je teď mně. Doufala jsem, že ho tím dostatečně vyděsím, ale ani to s ním nehnulo. 😁 Prý věk je úplně jedno, Jaroslave.

1 0
možnosti
Foto

To já už taky, ale někdy se cítím jako puberťák.

2 0
možnosti
Foto

Jelikož jsi/jste tady poutavě vylíčila jaká jsi/jste stařena, tak si jako dědek a dokonce i pradědek, dovoluji navrhnou tykání.

Vašek

1 1
možnosti
Foto

oprava navrhnout

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS