Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já se divím, proč se tu zmiňuje výška. S výškou přeci partnerské vztahy nebo otázka "někoho si najít" vůbec nesouvisí. Co si o tom myslíte?

1 0
možnosti
Foto

Co si o tom myslím, píšu v jednom ze svých starších článků - https://kotouckova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=786571

0 0
možnosti

Morgan Freeman řekl, že problém rasizmu zmizí, až o něm sami černoši přestanou pořád mluvit. Já bych to docela zobecnil .

1 0
možnosti
Foto

Podle Vás tedy problémy zmizí (respektive nebudou), když se o nich nebude mluvit? To potom nemluvě o ničem.

0 0
možnosti

jednoho dne v určitém věku už na výšce nezáleží a dobrá dvojice si z toho umí udělat i legraci. Jistě se vám zadaří, chce to hlavně úsměv, pak se muži přestávají bát

2 0
možnosti
Foto

Momentálně jsem sama a doufám, že čekám už konečně na toho pravého. Dala jsem sama sobě pauzu, abych se vyčistila od minulého vztahu s tím "nepravým", který mě div nezabil, ale snad už dostatečně poučil. Musím opět podotknout, že moje výška, směle srovnatelná s tou vaší, mi nikdy v ničem nebránila, a už vůbec ne ve vztazích. Ten pravý pro mne i pro Vás určitě někde je, ale z nějakého neznámého a otravného důvodu se nějak dlouho courá...

0 0
možnosti
Foto

On se courá z nějakého (pro Vás i pro mě) dnes z neznámých důvodů. Ono se ale časem ukáže, že i to mělo svůj smysl. A co víte?...třeba je za rohem a můžete jej potkat hned zítra, za týden... Mnohe věci se začnou dít právě ve chvíli, kdy je s důvěrou a lehkostí pustíme (resp.“zapomeneme" na ně)

0 0
možnosti
Foto

Rozumím vám. V podstatě nemá smysl jít ze vztahu do vztahu, protože dokud se sami neposuneme, přitahujeme si do života stejný typ partnera. Partneři jsou buď karmičtí a nebo ti praví. Karmický partner je učitel, s tím máme vyrůst, ten pravý už je za odměnu. Vše je, jak má být.

0 0
možnosti
Foto

Naprosto s Vámi souhlasím. Děkuji za Váš duchaplný komentář.

0 0
možnosti

J98a59n 57K38a65r92a51s26e31k

10. 6. 2023 10:56

ja to mam podobne, jsem na rozdil od autorky spise mensi postavy. Je to zaroven i velka vyhoda, protoze kdybych mel mit k memu charisma jeste 185 cm, tak fakt nevim, kam bych se mel pred zenskejma schovat.

3 1
možnosti
Foto

Tomu rozumím. Taky jsem znala takového muže, a bylo to přesně tak, jak píšete. Téměř všechny ženy byly větší než on, přestože nosíval klobouk, aby vypadal větší, a musel před námi doslova utíkat, protože leč malý byl prostě nepřehlédnutelný. Tak to je. Výška není směroplatná.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Poslední věta mluví za vše, v podstatě stačí. Teď doufám, že se Vás nedotknu, ale určitě to se svojí výškou nemáte jednoduché, na druhou stranu právě ta výška může být jeden z hnacích atributů seberozvoje. Také mám v sobě něco, co mě žene pořád vpřed. Je to boj, ale důležité je se nevzdat a skutečně se dostat do situace, kdy moje obroušené puzzle v rámci onoho seberozvoje zapadne přirozeně do jejího puzzle. Náhražky nepřipouštím :-)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za Vaši reakci.

Dlouho jsem věřila, že mě výška v seznamování omezuje. Čemu věříme, to se stává naší pravdou. A přesně tak to i funguje. V mém světě "víra" v toto omezení již neexistuje. Je to přesně jak píšete, moje nadstandardní výška mě dovedla v seberozvoji hodně daleko...a tak ji nemohu ani brát jako omezení, ba naopak. Má výška je jistě právě jedním tím filtrem pro ty nesprávné muže.

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS