Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Možná byste měl zkusit jednou říct, kdo ještě není dezolát. Postačí, když se člověk stane členem Pirátů a Greenpeace, nebo musí být i přeoperovaný trans na pohlaví č. 276?

2 3
možnosti
JZ

Ovšem už se projevuje druhá strana. Jakmile se ukázalo, že ten Rus se v Egyptě schovával před válkou, tak je to podle dezolátů vlastizrádce, kterému to patřilo.

2 1
možnosti
JK

Naprosto souhlasím. I když rusáky nenávidím, kdybych měl nějakou možnost tomu člověku pomoci, neváhal bych. Na národnost bych se jistě neptal.

3 0
možnosti
Foto

Jene, je naprosto neuvěřitelné, jaké postoje k takové tragédii, dovede někdo zaujmout. To už nejsou názory, to jsou léčebné diagnózy.

5 0
možnosti
JZ

Děkuji Zdeňko.

1 0
možnosti

Jeho osud je tragický A nikdo v Česku nemá právo mu přát smrt! Jeho národ je něco jiného! Slepě věří propagandě a celkem plní cíle svých představených, které si zvolili pro svoje mlčení. Je to také smutné a dlouhá je cesta k demokracii a občanským svobodám! Přesto věřím, že se touto cestou k liberální demokracii jednou vydají!

0 0
možnosti
PC

Přečetl jsem si jen několik "diskusních" příspěvků pod článkem o této hrozné tragédii v Egyptě...

Bohužel, ať by byl tím nešťastníkem kdokoli, vždycky by se našla spousta podobných "komentátorů" zase z druhé strany.... (můžeme se o tom takřka denně přesvědčovat, ať se téma týká čehokoli.)

Je třeba si proto uvědomit, kdo tyto zvrácené reakce nemalého počtu lidí podporuje, kdo je manipuluje, kdo šíří kolektivní vinu, nevraživost a nenávist, potažmo pak i tvrdou kritiku názorové odlišnosti (?) To vše totiž nespadlo jen tak z nebe...

Ze společnosti se zvláště v posledních letech zcela evidentně vytrácí pojem lidskosti, a lidstvo tak čím dál více upadá do katastrofálního marasmu a záhuby.

Za Váš článek karma, i když smutná.

7 0
možnosti
Foto

Pamatuji si dobře, jak jste palcoval komentář, že čtyřicetiletý horolezec zemřelý na covid se měl lépe držet?

3 1
možnosti
JD

J32a86n 82D88o14u42š56e14k

9. 6. 2023 19:49

Četl jsem pár těch příspěvků a šel raději do lesa.

3 0
možnosti
Foto

Lidská hloupost a bezcitnost je nekonečná. Karma

4 0
možnosti
Foto

Honzo. Vyjádřil jsem se podobně. (V internetovém zákoutí, kam mojí vlastní chybou nikdo nezamíří. Je tady: https://lubomirstejskal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=802746

7 0
možnosti
JZ

Děkuji Lubomíre.

2 0
možnosti
JZ

Ten Rus se jmenoval Vladimír Popov a asi se tam schovával před válkou.

Rus roztrhaný žralokem prchal před válkou. Slovenka Martina plavala jen pár metrů od něj - CNN Prima NEWS (iprima.cz)

3 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,47
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz