Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

„Tišší a vděční“ je obludně špatně, správně je jedině „tiší a vděční“. Svůj boj jsem vedl tenkrát, svůj boj budu vést vždy.

Thus spoke grammar nazi.

1 1
možnosti

Máte samozřejmě pravdu, děkuji za upozornění, překlep jsem opravil.

0 0
možnosti
Foto

J19a91n 75Š24i17k

9. 6. 2023 20:09

Ano, ano, ano, zrada. Babiš to říkal, tak je to pravda. Republika je zaplavena a úpí. Dneska jsem jednoho, kdo vypadal jak migrant potkal. Neutekl prý, přijel za studiem. A prý byl u moře, je opálený a je z Kolína. Strašte ještě víc, to je málo!!! A vyražte do ulic! A vemte do svého skvélého týmu bubu demonstrantu sebou Větvičku a Peterkovou. Hezký den

9 12
možnosti

ANO, ano! Nedávno jsem byl služebně v Německu a Francii.

Zajeďte si tam pane Šiku také a promluvte si domorodci! Němci se bojí mluvit, Francouzi zatím ještě ne.

12 6
možnosti

Další závodník o titul Hysterik roku....

Co se takhle obřadně upálit pře Strakovkou? U Muzea už to nejde, to patří Ukrajincům.....

Na rozdíl od Vás jsem to poslouchal v originále a z původního zdroje, takže vím, že -

1. Redistribuce nehrozí.

2. K nám migranti nepřicházeli, nepřicházejí a nebudou - ne, že by slyšeli o "udatných Češích" pod praporem Agroferdy a Miloše Bývalého a Burgetovi, kterému ruply nervy, ale oni tu nikoho nemají, neznají a proto sem prostě nejdou.

3. Poplatky budou vybírat hraniční země, které musí dodržet mezinárodní pravidla pro azylanty a nemají na výběr. U nich běženci prostě budou. Ty ostatní země se na to složí.

Dále konkrétně pro nás platí, že nejen, že nemusíme platit a už vůbec nemusíme nikoho přijímat, ale budeme i moci peníze chtít, protože jsme současně i dlouhodobě země plná azylantů z post CCCP.

Mám pro Vás i horší zprávy, ono to tak bude dlouho a je to dobře. Na Ukrajince si prostě zvykněte, protože ode mne nečekejte, že místo svých dětí budu živit Váš důchod. Tak jásejte nad příchodem mladých lidí, kteří se zde usadí a budou makat na to, abyste v důchodu nejedl seno.

Vy žijete v iluzi minulosti, já žiji v realitě přítomnosti a v očekávání budoucnosti.

Ta Vaše vlast, kterou Rakušan "zrazuje", chcípla v roce 1989 na skrčeninu. Takže klid a nohy v teple, matadoři.

10 16
možnosti

K vašim invektivám se vyjadřovat nebudu, byla by to ztráta času, vyjádřím se k relevantním věcem:

1. Redistribuce hrozí, je prostě odsouhlasena. Zkrátka odmítáte přijmout zcela jasný fakt. Aktuálně máme výjimku. Není nijak smluvně zakotveno na jak dlouho a za jakých podmínek bude tato výjimka platit. Nebo snad byla v tomto ohledu podepsána smlouva s EU a byla odsouhlasena stejně, jako "migrační reforma"? Samozřejmě, že ne.

2. K nám migranti prokazatelně přicházeli, přicházejí a přicházet budou. Ten samý ministr Rakušan pro ně dokonce zřídil tábor v Holešově.

3. Poplatky se vybírat budou, je to odhlasováno, je to zřejmý fakt.

Ukrajinští uprchlíci před válkou i migranti ze všech dalších možných důvodů tady jsou krátce, a krátce po začátku masivního přijímání migrantů západní Evropou se také "nic nedělo". Štěstím pro Českou republiku je skutečnost, že mentalita Ukrajinců je s námi do značné míry kompatibilní a také demografická struktura uprchlíků z Ukrajiny a blízkost jejich domovské země jsou pozitivní faktory. Zásadním negativním faktorem je ovšem jejich počet vzhledem k počtu obyvatel naší země. Nelze ani zavírat oči před aktivitou ruskojazyčných mafií včetně těch ukrajinských, stejně jako před faktem, že ruská agrese na Ukrajině a celý tento konflikt nemá jasné řešení a musíme tedy počítat s tím, že bude probíhat dlouhodobě.

Vaše poslední věta, a sice že "naše vlast chcípla v roce 1989 na skrčeninu" jasně vypovídá o tom, že ke své vlasti necítíte nic, vzdal jste se jí, žádnou nemáte. Ano, lidí, kteří vlast ze svého srdce a mysli vymazali smutně přibývá. Právě tato krize morálky a základních lidských hodnot byla na začátku situace, do které se dostala západní Evropa. Vidí to všichni, včetně vás.

21 6
možnosti

Řekl jim tam Rakušan jasné NE pro ekonomické migranty?

Neřekl.

Měl by okamžitě rezignovat.

13 6
možnosti

Fakta místo hysterie

Jak informovalo ministerstvo vnitra, hlavní princip dohody říká, že se žádné povinné kvóty nezavádí. „Principem číslo dvě je pak solidární finanční pomoc migrací nejvíce zasaženým členským zemím. Zůstává tedy na členských státech, které řešení pomoci zvolí,“ sdělilo.

Dohodu za Českou republiku vyjednal ministr vnitra Vít Rakušan. „Vyjednali jsme férové společné řešení, o které jsme usilovali a které jsme aktivně prosazovali. Žádné kvóty, ale solidární finanční pomoc nejvíce zatíženým členským zemím, kterou Česko prostřednictvím programů ministerstva vnitra dlouhodobě realizuje,“ poznamenal ministr.

Jak ministerstvo dále uvedlo, bude navíc Česká republika ze systému povinné solidarity dočasně vyjmuta, z důvodu velkého množství přijatých uprchlíků před válkou z Ukrajiny, kterým Česko solidárně poskytuje dočasnou ochranu. Tím se nám od EU dostává další uznání za naši práci. Rakušan navíc oznámil, že od komisařky Ylvy Johanssonové právě v souvislosti s českým zapojením do pomoci uprchlíkům z Ukrajiny získal příslib další finanční pomoci.

11 16
možnosti

Na pana blogera moc složité, stačí BUBUBUBUB migranti.....

10 11
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 34,65
  • Průměrná čtenost 2743x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik