Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tovarišč Paroubek, já osobně považuji drtivou většinu rusáků za primitivní chátru ale je mezi nimi i dost normálně myslících a inteligentních lidí, kteří by tomu psychopatickému zločinci jeho destruktivní plány o zničení civilizovaného světa nedovolili aby stisknul to červené tlačítlo v jeho kufru. Takže vaše vyhrožování nukleární kaastrofou je právě voda na mlejn té zkorumpované a nevzdělané smečce ruských vrahů. Strčte si vaše fantasmagorie do řitě a neoblbujte slušné občany.

0 1
možnosti

(dobře placený penzista), ta česká malost...

1 1
možnosti

Možná by to spíše chtělo pochopit smysl té kritiky.

1 1
možnosti
Foto

Pan Paroubek tu naznačil, že kdo se podbízí "vrchnosti" má zajištěnou jistou kariéru politika. Opačné příklady to potvrzují a tak by na tom něco mohlo být.

1 1
možnosti

Vždycky tomu tak bylo, protože každá partaj potřebuje víc všehoschopných fanatiků, než rozumných lidí.

0 0
možnosti

J18a97n 21M48a30r50e91k

10. 6. 2023 5:28

Soudruhu Paroubku, ta vaše jízlivá poznámka o dobře placeném penzistovi byla trochu trapná. Vy tady také neprudíte zadarmo

5 2
možnosti

Naopak, má pravdu. Namísto toho aby Rasmussen ve svém věku už raději chodil na ryby, tak rozdává královsky placená nesmyslná moudra.

2 6
možnosti
Foto

Připomněl bych geniální analýzu, již autor provedl po měsíci trvání války:

"Situace na ukrajinských bojištích se podle toho, jak čtu západní média, stává kritickou pro ukrajinskou stranu. Je jen otázka času, kdy se ruská vojska, postupující směrem na jih od Kyjeva a vojska postupující z jihu na sever ke Kyjevu spojí a zanechají část ukrajinské armády v jednom velkém kotli, aby pak postupovala dál na západ země."

Zdroj: https://paroubek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=785296

Autorovu tezi o docházení živé síly na ukrajinské straně bych proto bral s podobnou mírou předpovědní síly.

3 1
možnosti

Ruská vojska se prakticky spojila - od Severu na Jih, ale zbytek území Ukrajiny nelze nazývat kotlem. Mám dokonce obavy, že se Rusům ani nepodaří obsadit větší část Dněpru a tuto stanovit jako svoji novou hraniční čáru a oddělit Ukrajinu od přístupu k Černému moři.

Problémem pro Rusáky je to, že Ukrajinská obrana má vybudovaný propracovaný systém obranných pozic, které lze jen těžko překročit bez masivních ztrát útočící strany - a proto se Rusáci do bezhlavého útočení příliš nepouštějí.

Útokem straší spíš samotná Ukrajina - a věřte, že to pro ně bude nesmírně těžké, neb je snažší bránit určité území, než jej dobývat.

0 0
možnosti

Je to marný, mládež si chce zaválčit. Tak si holt zaválčí. Je potřeba ale vidět i pozitiva. Kdo si pak vzpomene na nějaké Euro7, gender, uprchlíky, Green deal ... atd. Nikdo, lidé budou mít úplně jiné starosti.

0 0
možnosti

..."mohlo vest k nekontrolovanemu vyvoji, tedy jaderne valce". Tohle riziko podstoupil uz Putin. A to uz 22.2.1022 kdyz po zahajeni specialni vojenske operace naridil pohotovest raketovych vojsk, vcetne teh s atomovymi hlavicemi. S touto moznosti, od sameho zacatku Putin pocital.

Unika tohle panu Paroubkovi?

3 0
možnosti

"Dnes je penzionovaný šéf NATO poradcem ukrajinského prezidenta Zelenského..."

To jsem ani netušil. Parádní trafika.

1 4
možnosti

To fakt sedí od člověka, co zablokoval v ČR radar, aby se zalíbil pár vidlákům a zeleným fanatikům a tím nás vystavil Rusku napospas.

4 3
možnosti

Jasně, jakýsi radar by dneska všechno vyřešil.

3 4
možnosti
Foto

cosi mi tady zmizelo....cosi o kolaboraci autora... no nic.

6 3
možnosti
  • Počet článků 838
  • Celková karma 28,47
  • Průměrná čtenost 1918x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik