Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V každém případě je pro nás daleko nebezpečnější Rusko než EU.

1 5
možnosti
Foto

To už jsme se dostali tak daleko, že je třeba zdůrazňovat i tohle?

0 0
možnosti
Foto

Nepovinně povinné fondy ,,solidoriti". Nic nového. Ono nejde ani tak o lidi, jako o peníze. Jde toliko o jeden ze segmentů finančního přerozdělování V RÁMCI EU, KDE I MIGANTÉ JSOU TOLIKO ZBOŽÍ

4 1
možnosti
Foto

Řekl bych, že tohle je příliš zjednodušující.

0 3
možnosti

Rozpor mezi neschopností řešit skutečné problémy a potřebou ukázat lidem, že se "něco řeší", vyřešila (nejen) EU tím, že řeší problémy, které si sama vymyslela.

8 2
možnosti
Foto

Dobrý den, Katko. Tak úplně v tomto případě nesouhlasím, migrační krizi si přeci jen nevymyslela, byť i ona na ní má svůj podíl.

3 1
možnosti

Zase je dobře, že si česká vláda z této nesmyslné migrační záležitosti vyjednala výjimku. Obávám se , že Babiš a spol. by neudělali ani to a jenom poslušně sklopili ocas.

3 13
možnosti

Česko odmítlo před sedmi lety pokus EU o povinném přerozdělování migrantů, Zieglere. Zjistěte si na internetu, kdo tehdy seděl ve vládě, když si to nepamatujete. Pak byste nemusel psát pořád takové hovadiny.

11 2
možnosti

J33a71n 34R17á29ž

9. 6. 2023 11:27

Migrantskou krizi řeší EU tak, že loď státem dotované neziskovky 20km od Libyjského pobřeží “zachrání" několik set migrantů a místo aby je záchranáři vyložili v nejbližším Libyjském přístavu, odvezou je do několik set km vzdáleného přístavu italského. Přitom podle obrazového záznamu migrantům nehrozilo bezprostřední nebezpečí. Drobnou závadou, alespoň v mých očích na této záchranářské operaci je zajímavost, že loď těch "neziskových" dobráků byla jistě náhodou (?) nedaleko místa a ještě přesně v čase, kdy čluny s migranty vpluly do mezinárodních vod.

EU je společnost zemí s různým výkladem pojmu pašování nelegálních migrantů. Když bulharskému řidiči kamionu objeví v Německu ve voze migranty, je souzen jako pašerák. Ovšem německou kapitánku pašerácké lodi za převážení migrantů do EU v Bruselu vyznamenali.

13 0
možnosti
Foto

Tohle jsem nechtěl příliš rozvádět, je to všeobecně známé a také nechutné. Díky, pane Ráži.

1 0
možnosti
Foto

Aby se problémy mohly řešit je nutné je přesně a pravdivě pojmenovat. To se doposavad nestalo.

Vašek

8 0
možnosti
Foto

Ano, přesně, Vašku. V podstatě elementární problém západní společnosti. Alibismus, pokrytectví, nalhávání si. Kdo tu pojmenovává problémy pravdivě? U nás v poslední době snad jen Kalousek.

6 0
možnosti

Zasloužená karma

3 0
možnosti

Jen další hřebík do Fialové rakve.

2 7
možnosti
Foto

Nejsem z vlády vůbec nadšený, pane Komárku, ale podobná expresiva nemusím. Jsem vděčný, že tam nesedí Babiš. Po nedělní partii dvojnásob, a to se mi tam Fiala vůbec nelíbil.

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS