Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proste cesky bizar. Zeme jde do kopru, tak probihaji hony na carodejnice prostrednictvim osvedceneho boje s vnitrnim nepritelem. Tady v Nizozemskem kralovstvi premier Rutte poslal na protestujici zemedelce policii, diky tomu vznikla protestni strana BBB, ktera vyhrala posledni volby. Byt to v CR, to by byl flame o nove proruske strane, pate kolone rizene Putinem a podobne blaboly, kterych je v CR neskutecne mnozstvi. Ale tady si to nikdo nedovoli. Ztratil by kredit.

5 0
možnosti

Kdo nejde s námi, jde proti nám!! To se "liberárnědemokratičtí novodobí bolševici" od těch starých, kovaných, převzali se vším všudy.

8 0
možnosti

Naprostý souhlas. Jak často říkám, že se mění datumy a jména. Osvědčené metody zůstávají. Politiku dneška nakonec řídí děti těch bolševiků, o kterých píšete.

5 0
možnosti

Už ten perex je manipulativni.

1 9
možnosti

J73a80n 56P31a77l27i95a82n

10. 6. 2023 10:57

Velmi výstižné. Karma +

10 1
možnosti
Foto

R10o82m66a77n 13K13o20z84e91l

10. 6. 2023 10:43

Co autorka popisuje, je typické pro Forum 24 - kdo jen trochu zkritizuje nějaký nápad z Bruselu, tak je hned proruský nebo chce zůstat východoevropským buranem a odmítá nové pokrokové věci a opravdové evropské hodnoty.

15 2
možnosti

Odborari haji v prvni rade zajmy odboraru, nikoliv zamestnancu.

2 0
možnosti

Jasná karma. To přesně sedí na místní budějický uliční výbor.

16 6
možnosti

Rozumíme, tlačenko

1 8
možnosti

Hezký článek. Říkám si, proč jsem si při jeho čtení tolikrát vzpomněl na blogera Zieglera, především jeho diskuzní působení.

12 7
možnosti

Pan Barák a podobní mají také - co příspěvek do diskuse to zářez.

4 3
možnosti

Nicméně by asi bylo záhodno dodat něco o tom, že něco jako specificky ruské myšlení a ruský systém hodnot existuje a že myšlení některých lidí žijících v Česku mu může být silně podobné. Protože jak se potom názorově projevuje skutečný vyznavač ruských hodnot? Tato stránka věci je v úvaze zcela pominuta.

3 0
možnosti

A jaké je prosím pěkně "specifické německé myšlení", nebo "specifické americké myšlení" v kontextu s událostmi v době historicky nedávno minulé?

2 0
možnosti

Stará dobrá klasika tety Kateřiny. Sebereme nahodilá témata a najdeme s bolševickou prozíravostí tu dialektickou šňůru, na kterou nahodilosti navlékneme jako korále a hle, máme tu bolševický růženec a můžeme do zblbnutí opakovat své mantry, dokud se nestanou "pravdou".

Pan Bartoň, který tuto metodu sám rád používá, nám tetu chválí.

Já vždycky tvrdil, že ta nejhorší hrůza mezi námi jsou ti, kdo do konce normalizace byli "angažovaně bezpartijní" a poté se stali "konzervativci Klausova střihu".

Zcela drze tu napíši, že -

- Fialův balíček je moc hodný

- Černochová je asi taková odbornice na válku jako ta pověstná barová zpěvačka, co koupila letadla.

- manželství dnes brání nejvíce ti, kdo se za normalizace podváděli, okrádali a rozváděli jak to jen šlo a nic takového, jako je "svátost manželství" nikdy nedrželi, jen se chtěli vozit po homosexuálech, protože je nemají rádi a rádi se ve své nízkosti a nevýznamnosti na druhé povýší

a nikdo si nebude myslet, že jsem proruský dezolát.

Víte, jak se vyhnete podezření, že jste dezolát? No musíte nejprve obvinit ty naproti ze zločinů, které nikdy neprovedli, nafouknout to, jak trpíte šikanou.... no a pak můžete ukapávat strychnin lidem do života, protože to vypadá, že se "jen bráníte".

Kateřino, ve Vás je ten bolševik zarostlý jako rezavý drát do pařezu.

11 26
možnosti

Dubivskemu sáhli na nálepku, tak řve.

10 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS