Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Předvolební sliby končí rozdělěním funkcí.

A je úplně jedno, kdo momentálně je u vesla.

4 1
možnosti

Myslím, že reaguje pomalu a málo rázně. Měla být vrácena superhrubá mzda. Důchody a platy státních zaměstnanců se měli zmrazit, stropovat se nemělo.

1 1
možnosti

mělY zmrazit a hlavně zrušit renty.

0 0
možnosti
Foto

Pokud se náhle změní podmínky, tak leccos dodržet nejde.

1 3
možnosti

Pětikoalice udělala vše pro to, aby se usadila u vládního koryta. Jejími voliči jsou dvě základní skupiny. Ta první jsou skalní voliči, ti většinou zbohatli právě s pomocí politiky ODS. Ta druhá skupina je velký počet naivních voličů, kteří skočili ODS na její sliby. I když pětikolku nevolila nadpoloviční většina voličů, tak se chová jako by tomu tak bylo. Mění každý týden programové prohlášení vlády, zřejmě nikdo neví co teď zrovna platí. Pokud tato nekompetentní parta bude dále vládnout, pak Česko bude na tom hůře než rozvojové země. Tak špatně to fialoví kucí dělají! Čím dříve zmizí ze Strakovky, tím lépe pro Česko a jeho občany.

9 4
možnosti
Foto

Kdyby Fiala se svými "pohunky" mluvil jako dnes na podzim roku konání sněmovních voleb, dostal by se maximálně tak do Prčic a nikoliv do křesla předsedy vlády. Vždyť, co ten se toho už nažvanil proti Babišovi a co se nažvanil o všem možném, co pro nás občany vykoná, až se stane premiérem...!! Pamatujete??

10 3
možnosti
Foto

U nás sa zase hovorí: Kubo sľúbil voly, ale skutek utek.

Sľubmi sa mešec nenaplní.

8 1
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1097x
student, invalidní důchodce

Seznam rubrik