Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J30o89s94e79f 86N59o64v47á49k

13. 6. 2023 18:26

Pane Hanningu,

jedna technicka poznamka: lidstvo nema prostredky na zniceni planety!

Lidstvo ma pravdepodobne prostredky na zniceni lidstva (neni to zcela 100% jiste) a velke casti zivocisnych i rostlinych druhu. Ale nemyslim si, ze by melo prostredky na 100% zniceni zivota na zemi.

Nicmene ani lidstvo, ani zivot neni planeta.

0 0
možnosti
Foto

P36e40t79r 76H12a48n63n28i60g

14. 6. 2023 11:05

To mne skutečně utěšujete. Ale máte samozřejmě pravdu.

0 0
možnosti

Poštovní výměna je zahájena. Jsem zvědav zda to bude pokračovat a vyměníme i prezidenta.

1 0
možnosti

Je s podivem, že všichni ví, jak a kdo to udělal, ale jediný, kdo tomu může dát punc oficiálnosti záhadně dlouho mlčí, prý pro nedostatek důkazů. OSN!

2 0
možnosti

Zkuste dnes napsat, že přehradu zničila Ukrajina a hned vás smažou, či článek neotisknou. Petrovi se nedivím, alespoň na Seznamu to tak funguje. Dnes je cenzura horší, než za hluboké totality. A že jsem si toho užil.

5 0
možnosti
Foto

P43e41t32r 44H95a46n24n39i78g

10. 6. 2023 10:24

Přemýšlím, že skončím s psaním článků. A ne kvůli zdejším diskutérům, tzv. uličnímu výboru, svým způsobem mě baví číst jejich příspěvky a občas s nimi diskutovat, ale naopak s nepřílišnou schopností porozumět psanému textu lidmi, co volí vlasteneckou scénu. Neuvědomují si totiž, že ti, co nazývají věci tak, jak jiní nemohou, tzv. otevřeně, mají poslaneckou nebo senátorskou imunitu. Ostatní musí psát inteligentněji. A bohužel jsem dostal příliš mnoho negativních reakcí na tento můj článek právě z oblasti vlastenecky smýšlejících čtenářů. Jak to, že jsem napsal "Ať již přehradu zničil kdokoliv..." mi vyčítají, vždyť je to jasné. Protržená přehrada a start ukrajinské ofenzivy. Příčinná souvislost.

Právě tak, jako zdejší svazáci, ovšem z druhého břehu politického nazírání mi vyčítají tuto větu také. Čili je potřeba mít zcela jasná vyjádření a nepochybovat. A já prostě nevěřím propagandě z jedné i druhé strany. A doposud se zdálo, že mi mnozí čtenáři rozumějí.Ale není tomu tak. Takže zatím končím. A uliční výbore. Holt si budete zatím najít jiný "target".

2 0
možnosti

Jestli tady někdo hrozí zničením planety, je to putinovské Rusko. Jen kvůli němu byla znovu nastolena hrozba globální jaderné katastrofy.

3 5
možnosti

Ano, strach je mocná zbraň k ovládání lidí. Buďme v klidu, platí totiž:

(Mt 10, 26)

26Nebojte se jich tedy; neboť není nic zahaleného, co nebude jednou odhaleno, a nic skrytého, co nebude poznáno.

4 1
možnosti

Pane Hannigu, to se Vám zase něco povedlo.

Jsou zde zase všichni! Opět všichni moralisté z UV!

Oni se normálně předhání, kdo z nich Vás nejvíce urazí.

10 15
možnosti

Zase příspěvek k tématu, Jurijicenzoremchráněný?

4 4
možnosti

Kdo je vinnikem zniceni Kasske prehrady, nechate na ctenarich pane Hannigu. Ja to vim na 100% jiste. Je to ten kdo umoznil, aby se neco takoveho vubec stat mohlo. Tedy ten kdo vydal 22. 2. 2022 rozkaz k zahajeni "Specialni Vojenske Operace"!

19 4
možnosti
Foto

Vy jste tak dokonale informovaný a tak vzdělaný, že ani nevíte, jak se ta přehrada jmenuje, ale soudit byste uměl. To vám tu mnohým jde nejlépe. Jako mládežníkům z padesátých let. Ale pídit se po pravdě? Ani omylem. Nepíšu, že přehradu vyhodili do povětří ti, či oni. Ale nikdo mi nezakáže, abych měl pochybnosti. Teď se zdá, že katastrofa více vyhovuje ukrajinské straně, o čemž přemýšlí i na Seznamu, kterýžto si snad nemyslíte, že by fandil Rusům.

1 2
možnosti

Komu zničení přehrady prospělo?

Víme, že útok raketami HIMARS na Kachovskou přehradu potvrdil už v prosinci 2022 novinám Washington Post ukrajinský generál Andrij Kovalčuk, který velel tzv. chersonské ofenzívě.

To byl hlavní důvod, proč Rusáci tak rychle sami prchli z Chersonu, protože se báli, že se jim technika utopí ve vodách Dněpru.

12. února 2023 obvinila kyjevská ministryně pro okupovaná území Irina Vereshchuková Rusko, že úmyslně vypouští vodu z Kachovské přehrady, a 17. února ukrajinský ministr Ruslan Strelets ve společném komuniké s eurokomisařem životní prostředí Virginijusem Sinkevičiusem požadovali, aby Rusko přestalo vodu z nádrže vypouštět, a naplnilo ji po okraj! Putin, aby dokázal, že není nelida, nechal přehradu Ukrajincům naplnit po okraj!

Silně pochybuji, že Rusové se rozhodli dobrovolně přijít o zdroj vody pro Krym, zdroj chladící vody pro Záporožskou jadernou elektrárnu, zúžení vodního dělícího koridoru mezi Ukrajinskými vojsky, vyplavení vlastních vojenských pozic na levém břehu Dněpru, který je nižší, než pravý Ukrajinský ....

Jednoznačně tato tragédie hraje do ruky Zelenskému.

8 21
možnosti

Zdendo, Rusko ale přece na Ukrajinu nezaútočí!

Proč by to dělalo?

Sám si jsi to v únoru 2023 psal!

18 5
možnosti

Pokud by agresivní Rusko nenapadlo svobodnou Ukrajinu, nemusel byste o vině) nevině polemizovat ve vašem stylu "ať už zločin spáchal kdykoliv". Takovej alibismus se tu vidí naštěstí jen u pár autorů.

20 10
možnosti

Lze závidět tu jistotu, s jakou prezentují pravdu média a jak jejich informace bez zaváhání a ověření přebírají další. Moudří světa vzkazují:

(Mt 10, 26)

26Nebojte se jich tedy; neboť není nic zahaleného, co nebude jednou odhaleno, a nic skrytého, co nebude poznáno.

7 6
možnosti

Doufejme, že nový ředitel ČT pan Jan Souček z Brna se nebude v Praze chovat podobně, jako někteří politici ve vedení státu pocházející z Brna.

10 11
možnosti

Už nebudu prosit mínusující, aby raději napsali svůj názor. Abych mohl opravit ten můj, příště jen napíši:

"Rozhodl jsem se, že nebudu zarputile lpět na svých názorech, nýbrž je opustím a přejdu k jiným, když mi někdo ukáže rozumné důvody, kterých bych se mohl chopit. Nemám totiž jiný cíl, než se přiblížit pravdě" » Antony van Leeuwenhock.

4 7
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,17
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik