Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale s druhou větou druhého odstavce bych opravdu polemizoval...

0 0
možnosti

Taky jsem si myslel že pan Větvička je pomatenec,ale bohužel jsou lidé jako on kteří jdou prostě přesvědčeni že je Rusko stát který děla všecko správně a že Rusové v právu. A žádné zprávy lidi jako on prostě nepřesvědčí že by se věci měly jinak.

16 1
možnosti

Tady je vše při starém. Blog fanklubu Ládi Větvičky funguje.

4 5
možnosti

Mamulovy děti jsou podivné bytosti.

12 2
možnosti

Kdepak Ládík, ten ví jak na úhel pohledu. Díky za opětovné pobavení.

15 5
možnosti

Zasloužená karma

15 5
možnosti

Fantastické....tomu říkám útok na medaili v tom blogerském zápolení...takovýchto geniálních textů plných lásky, slušnosti, aby zde jeden pohledal....

6 11
možnosti
Foto

Považuju Karla za jasného vítěze kategorie Vypravěč, ale protože to je pro něj na vyhlášení daleko, jsme předdomluveni, že mu cenu, případně diplom osobně přivezu. Opájím e představou fotoreportáže O tom jak jsem Karlovi předával cenu.

6 0
možnosti
Foto

Větva se včera v diskusi vyjádřil, že má na důvod války jiný názor, než Tomáš Vodvářka. To by mě teda zajímalo, co Větva považuje za relevantní, že to ospravedlňuje mučení, útoky na infrastrukturu, utopení obyvatelstva, popravy civilistů, únosy dětí a decimaci celé země. Pokud pro to Větva skutečně vidí relevantní důvod, tak to není ani Ruský troll, ani pomatenec, ale je to zvíře, které nemá s člověkem nic společného.

23 5
možnosti
Foto

Ahoj Tome, pana Větvičku znám již pár let, je Ostravák. Bývaly doby,. kdy jsem jeho blogy četl rád. Posledních několik let je už prakticky nečtu, protože mě jeho názory děsí. Považuji jej za velmi inteligentního jedince, rozhodně to není hlupák jako někteří, co píší podobné věci. O to je to děsivější.

Nikdo netvrdí, že žít na Ukrajině před válkou byla selanka. Ale fakticky relativizovat ty hrůzy je pro mne zcela nepřijatelné.

A úplně na závěr. Pan Větvička je novinář. Považuji jeho účast v soutěži o blogera roku za stejně relevantní, jako bych se já účastnil laické soutěže v oboru neurologie. Nejspíše má z mnoha cen radost, já mu ji přeji, ale jak jsem psal - vůbec mu nerozumím.

19 6
možnosti

Já jsem to přečetl, pobavil jsem se, ale stejně se nejvíc těším na pana Řehůřka...

14 1
možnosti

Jo, je to zase příšerná slátanina...

18 2
možnosti
  • Počet článků 2948
  • Celková karma 25,15
  • Průměrná čtenost 867x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik