Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To, že už víc jak rok, neustále klesají maloobchodní tržby je dostatečně pádným varovným signálem, že lidé už nemají tolik peněz na rozhazování a reálný příjem vytrvale klesá.

3 5
možnosti
Foto

Prej že "vláda nenechá nikoho padnout". Což ovšem může také znamenat, že kdo nepadl, tak ještě asi pořád (i nadále) visí.

2 2
možnosti
Foto

A nechala! Peterková padla a museli jí bydlení zajistit záchranka. A pane autore, byl jste tam, abyste ji zachránil? Nebyl!

5 2
možnosti

J51a73n 86R74á51ž

7. 6. 2023 14:52

V článku mne zaujala autorova myšlenka, alespoň já to tak vnímal, že majetek, čili obsah pojmu vlastnictví by neměl být svatým grálem.

Já si naopak myslím, že nedotknutelnost soukromého vlastnictví není "Svatým grálem" , se stalo v mnoha případech prázdným a zejména státem nerespektovaným pojmem, což je příčinou mnoha velkých problémů, se kterými se naše společnost potýká.

PS. Jestli to, co bylo v blogu napsáno autor myslel jinak než jsem já z textu vnímal , to jest je-li autor v souladu s mým názorem, že vlastnictví by za Svatý grál považováno mělo být, omlouvám se!

3 0
možnosti

J42a74n 72V48ě68r45n12ý

8. 6. 2023 9:22

Mě by celkem zajímal nějaký ten problém způsobený tím že stát málo respektuje soukromý majetek a jak přesně se to do toho problému promítá.

0 0
možnosti

No ale fakt by to chtělo konkrétní jména lidí, vystěhovaných na ulici. Budou nějaká?

10 1
možnosti
Foto

Nějaký Horner se nabízí.

3 4
možnosti

Již pračlověk na to přišel - základem je bydlet. Jeskyň si opečovával. Jako cennost i bránil. V zahraničí vymaloval- Altamira, Lascaux. I Katřinskou v ČR, Konali ...

Nová doba! Proč se tak snažíš?Tvé starosti, na naše levicové ostny. Všeho bude dost- Mléka, masa i jeskyní. Navíc, jeskyňář bude chráněn. Má právo - má nárok. Peníze jako zbytečné. Legendární Baloun zabystřil! Konečně rozumná řeč. Jsem váš strýc a mám všechny rád. Budu s vámi bydlet! Základní starost o platbu nájemného, valorizace nákladů údržby? Totálně nelidské, úplný fialový hnus ...

14 4
možnosti

J96a22n 20R83á52ž

7. 6. 2023 15:01

K zásadnímu nedorozumění u bydlení patří , že právu na bydlení se dostalo stejného obsahovému významu jako pojmu " mít nárok bydlet". Což vede k zásadnímu omylu, že společnost se musí postarat o to abych bydlel podle svých potřeb.

Mít na něco právo totiž neznamená automatický nárok to reálně mít.

6 1
možnosti

On přestal fungovat sociální systém? Škoda, že vy ultralevičáci nevlastníte nic. Jinak byste se starali o svůj majetek a neměli čas psát bláboly.

24 10
možnosti
Foto

Co je na valorizaci nájemného špatného?

Vlastnil jste někdy něco?

15 2
možnosti

A co je špatného na valorizaci penzí ?

Platy politiků a soudců se valorizovat mohou, stejně jako splátky církevních restitucí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,53
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik