Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Inflace podle ČNB v roce 2021 činila 3,8 %, a byla tak nejvyšší od roku 2008a ceny vzrostly o 7, 6 procent. Podle ČNB inflace dál poroste a v červenci 2023 dosáhne 17 %. V roce 2024 bde teprve inflace pomalu klesat . Důvod je ze 40 procent stoupající cena eneregií a 60 procent velké množství peněz v ekonomice.

0 0
možnosti
Foto

Oprava : v červenci 2022 dosáhne 17 %. V roce 2023 bde teprve inflace pomalu klesat .Důvod inflace je ze 40 procent stoupající cena eneregií a 60 procent velké množství peněz v ekonomice.

0 1
možnosti

Diskusi jednoznačně vyhrál A. Babiš. Má dar propojit nepropojitelné. Motéle, Kubu, zastropovat vše, nechat Anofert na pokoji. Myšlenka neční ničím Hnutí ANO je vším, souhlas ...

A tak klesají ceny. Pohonných hmot, energií, dokonce již i potravin. Chystá se vypsání tendru - na dostavbu atom elektrárny a ropovodu TAL.Plyn terminál v Holandsku stojí a slouží. Neuvěřitelné, bez ruské účasti. Putin se může jít vycpat.

Problémem je inflace. Klesá, nicméně neuspokojivě. Ovšem jak trefně říká M. Kalousek - ČR se v žádné krizi nenachází. Opozice je jiného názoru - Opět přidat prachy do koloběhu. Důsledky by byly zřejmé. Naopak, balíčkově ubrat. Řešení je jednoduché. Vládě stáhnout ponožky a odvolat ji - Pak bude lépe. Jiné recepty zatím nejsou ... .

12 3
možnosti

Ceny potravin ovlivnila vláda? fakt? celou dobu jsem od vlády slyšel že oni nic... (tedy kjdyž rostly) - jen tak mimochodem klesají ceny sezonních potravin.... ale stále jsme dražší a méně kvalitní než naši sousedi...

12 5
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,87
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články