Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J54i63r39i 66C72i64z

6. 6. 2023 12:50

Nekde na netu jsem cetl, ze Aktualne patri proslulemu "miliardari" Bakalovi, coz je jednim ze sponzoru Narodni fronty. Dalsim takovym novinarskym vylupkem je nejaky Safr (nevim z jakeho je platku), co mi pred volbami prezidenta poslal na FB tak hnusny komentar, ze ... No nic, jen jsem mu odpovedel ze je smradlavy oposum z NF a at laskave se memu FB vyhne. Ten jeho platek (zacina myslim na R..) nekdo financuje a ma pravdepodobne ctenarskou zakladnu v clenech NF. A zde vidim zakladni problem kazdeho, kdo chce ziskat informace. Kdyz me se ten Safruv platek nelibi, nebudu ho nikdy cist a hrabat se v jeho zmanipulovanych zpravach. Kdyz se nekomu nelibi iDnes, tak ma moznost si najit svuj oblibeny zdroj info a nad nim si muze blazene meditovat, jak mel ve vsem pravdu. Tady na iDnes je to presne opacne, vetsina diskutujicich, blogeru a ja nevim, kdo dalsi, se vyziva v poucovani jinych, ze ctou iDnes "nemajitele", "Burese", dezolatu atd. Proc oni sem tedy lezou a nejsou na svych oblibenych napr. Seznam-Novinky? Jedna se o dusevni uchylaky? Protoze jenom psychicky nemocny se muze nutit k necemu, co nenavidi a pomlouva. Normalni clovek to nedela! I pod vasim blogem jsou tito dusevne nemocni "diskuteri".

3 3
možnosti
Foto

Najednou zas vidí „starého špatného“ Babiše, který neumí pořádně mluvit, v jedné větě neudrží jedno téma, neodpovídá na otázky, jen všechny a všechno kritizuje, aniž by nabízel vlastní řešení

Zdroj: https://anderle.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=802565

Ale to je pravda. Neopověděl na jedinou otázku. Například jestli jako miliardář pokládá za správné, aby bral miliardy dotací. To je systém, tak odpovídají Romové, když berou dávky. Tak odpovídá Babiš, který jako předseda vlády by měl mít nějaký morální profil.

9 7
možnosti

To víte, pane Anderle, kdo seje vítr, sklízí bouři.

4 3
možnosti
Foto

J60a86n 14Š19i93k

6. 6. 2023 7:07

Chudák pan Babiš, pronásledovaný osudem a novináři Toť skvělý politik světlých zítřků, který státu prožral co mohl. Hezký den

10 6
možnosti
Foto

Musela to být dřina - "vypáčit" z Andreje mladšího, že nemá otce rád. Který z otců by se postaral o rekonvalescenci své milované ratolesti tak, jako náš expremiér? Také bych uvítal odpočinout si na Azurovém pobřeží v jedné z otcových nemovitostí .

V pohasínajícím podvečerním slunci se projíždět na kole , dýchat silice rozmarýnu, tymiánu a borovic. A za zvuku cikád si všímat dloužících se stínů cypřišů a vybavovat si obrazy francouzských mistrů štětce i pera. A dokonce mít k dispozici servisního technika Protopopova.

Mít možnost si zdokonalit francouštinu a případné problémy s kolem řešit s Rusem? Takovou péči může zajistit synovi jen úspěšný podnikatel a milující otec s duší internacionalisty.

Skutečnost, že pan expremiér nechce válku, bych raději nekomentoval, neboť ta svědčí jen o tom, že šéf hnutí ANO není dementní, což se dá říci o asi deseti milionech našich spoluobčanů, kteří ji rovněž nechtějí. Spornou množinu tvoří snad jen ti, kteří jiným podsouvají, že válku chtějí.

6 6
možnosti
Foto

Seznam zprávy a aktuálně jsou dezinformační weby.

10 10
možnosti

To je mimo vaše rozlišovací schopnosti.

2 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 20,95
  • Průměrná čtenost 2673x
Každoroční změna věku je únavná.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy